Fotbal intern

Bănel nu se retrage: “Nu am de gînd, chiar dacă aşa vor unii! Voi reveni la cel mai înalt nivel!”

UPDATE / Bănel Nicoliţă a anunţat că nu se retrage din lumea fotbalului, deşi este rămas liber de contract. Fostul jucător al Stelei a declarat că îşi doreşte să revină pe gazon la o...
21.10.2014 | 16:28
Banel nu se retrage Nu am de gind chiar daca asa vor unii Voi reveni la cel mai inalt nivel
ADVERTISEMENT

UPDATE / Bănel Nicoliţă a anunţat că nu se retrage din lumea fotbalului, deşi este rămas liber de contract. Fostul jucător al Stelei a declarat că îşi doreşte să revină pe gazon la o echipă care să aibă cel puţin nivelul celor la care a mai activat: “N-am ajuns să mă apuc să mă joc minifotbal. Chiar dacă în acest moment sînt jucator liber de contract, gîndul meu este să revin cît mai repede la un club cel puţin de nivelul celor la care am activat. Nu am de gînd, aşa cum şi-ar dori unii, să fac paşi înapoi în cariera mea sau, mai mult de atît, să renunţ la ea. Este doar o perioadă din viaţa mea în care am considerat că trebuie să aştept să iau cea mai bună decizie pentru viitor. În cel mai scurt timp veţi vedea că voi juca din nou la un nivel cît mai ridicat”, a declarat Nicoliţă pentru Dolcesport.

Bănel Nicoliţă, fostul jucător al Stelei, este rămas liber de contract, după trei ani în care a activat în campionatul din Franţa, la Saint-Etienne  (2011-2014) si FC Nantes (2013-2014). Acesta a hotărît să axeseze pe minifotbal, într-o competiţie destinată foştilor fotbalişti care, o dată intraţi în competiţie, primesc statutul de amatori, conform Regulamentului Federaţiei de Minifotbal.

ADVERTISEMENT

banel_76075600

Bănel se va alătura astfel grupului de foşti fotbalişti format din Petre Marin, Sorin Ghionea, Cornel Cernea, Nicolae Dică, Sorin Paraschiv, Cătălin Lită, Ciprian Mozacu, Gigel Coman, Marian Aliuţă şi Marius Nae. Echipa la care va evolua Nicoliţă, Pronostic Sportiv, va juca astăzi o partidă în compania celor de La Grande Familia, unde este legitimat fiul fostului selecţioner al României, Alexandru Piţurcă, în competiţia “Iubeşte Sportul”.

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!