Sport

Bani a marcat golul de 1-1 în U Cluj – Dinamo! Gestul făcut de jucătorii români ai “câinilor” după tensiunile din vestiar

Bani a marcat golul de 1-1 în partida U Cluj - Dinamo, partidă ce se dispută în cadrul etapei a 8-a a play-out-ului din Superligă.
04.05.2024 | 21:14
Bani a marcat golul de 11 in U Cluj  Dinamo Gestul facut de jucatorii romani ai cainilor dupa tensiunile din vestiar
Bani a marcat golul de 1-1 în U Cluj - Dinamo! Gestul făcut de jucătorii români ai "Câinilor" după tensiunile din vestiar. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo și U Cluj își dispută meciul din etapa 8-a a play-out-ului din Superligă. „Câinii” au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a mai spera la rămânerea în Superligă și din sezonul viitor.

Ahmed Bani, marcator în partida U Cluj – Dinamo

Ahmed Bani a marcat, din nou, pentru Dinamo București. Fotbalistul „câinilor” a restabilit egalitatea în partida cu U Cluj, partidă din care clubul din Ștefan cel Mare trebuie să iasă neînvinsă pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

După o primă repriză care a început cum nu se mai putea mai rău pentru Dinamo, primind gol chiar în startul partidei, echipa lui Kopic a reușit să se adune și să crească nivelul de joc în partida de la Cluj.

După câteva ocazii ratate de „Câini”, a venit până la urmă și golul dătător de speranță pentru echipa din Ștefan în minutul 37, după ce Ahmed Bani a reluat din marginea careului și nu i-a lăsat nicio șansă lui Gorcea, portarul celor de la U Cluj.

ADVERTISEMENT

După golul de 1-1, alături de Ahmed Bani s-au bucurat și jucătorii români ai lui Dinamo. Aceștia au sărit imediat după banca de rezerve a „câinilor” și au sprintat spre Bani pentru a-l felicita pentru reușita cu numărul 2 din acest sezon.

Vezi aici golul marcat de Ahmed Bani și bucuria acestuia din meciul cu U Cluj

Răzvan Zăvăleanu, atac la jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu U Cluj: „Mai întâi ar fi trebuit ca toți să-și dea sufletul pe teren, apoi să vină cu reproșuri”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a avut o reacție vehementă la adresa jucătorilor din Ștefan cel Mare înaintea partidei cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Rezultatele vorbesc de la sine. E clar că jucătorii nu se ridică la nivelul celor care bagă bani. Dacă s-ar fi ridicat câtuși de puțin, nu am fi fost în situația asta.

Nu cred că ar fi trebuit să existe o astfel de tensiune. Mai întâi ar fi trebuit ca toți să-și dea sufletul pe teren, apoi să vină cu reproșuri. Un antrenor răspunde pentru rezultatele sale și, până la urmă, își alege oamenii cu care vrea să joace.

ADVERTISEMENT

Pot spune că nu cred că un antrenor e nebun să-i folosească doar pe cei de care îi place în detrimentul rezultatului sportiv”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

Declarația lui Zeljko Kopic cu privire la tensiunile din vestiarul lui Dinamo: „Nimeni nu e fericit în momentul de față”

Zeljko Kopic, antrenorul croat al celor de la Dinamo, a vorbit în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu U Cluj despre presupusa tensiune apărută în vestiarul „câinilor” în urma ultimelor rezultate.

„Nimeni nu e fericit în momentul de față la Dinamo, pentru situația din clasament, dar nu pot spune că există un conflict intern. Nu văd și nu simt un conflict.

E ceva ce e în orice familie, în orice club, în fiecare zi. Am 27 de jucători, așa că unii joacă mai mult, unii mai puțin. Nu pot spune că am fost satisfăcut de cum au reacționat cei de pe bancă, când i-am trimis în teren.

Da, așa este, poate la alte meciuri din etapele trecute nu am primit ceea ce am vrut de la ei, dar analizăm asta și discutăm. Încerc să le spun că fiecare minut pe teren e foarte important și că trebuie să dea tot.

Dar eu cred în echipa mea. Luptăm până la final să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: