Sport

Cum facem bani cu meciurile de Boxing Day! Biletul care îţi va aduce peste 90.000 de lei pentru petrecerea de Revelion

Boxing Day este momentul mult aşteptat de fani, dar şi de pariori. Penultima etapă a anului din Premier League îţi poate aduce un câştig fabulos de peste 90.000 de lei.
25.12.2021 | 13:09
Cum facem bani cu meciurile de Boxing Day Biletul care iti va aduce peste 90000 de lei pentru petrecerea de Revelion
Biletul de Boxing Day care îţi poate aduce peste 90.000 de lei
ADVERTISEMENT

Premier League ne aduce un cadou de Crăciun şi ne oferă câteva meciuri atractive de Boxing Day, o şansă perfectă să dai lovitura la pariuri şi să-ţi faci bugetul pentru o noapte VIP de Revelion. Până să vezi ponturile noastre, avem şi o ofertă specială, de final de an, de la SUPERBET.

Cote mari pentru duminică, ziua cu cele mai multe meciuri din Premier League

Duminică se joacă doar şase meciuri din etapa de Boxing Day, după ce trei partide au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, şi aşteptăm spectacol din Anglia.

ADVERTISEMENT

Prima cotă de pe bilet vine de la meciul Tottenham – Crystal Palace, iar gazdele au scăpat de probleme cu infectările cu COVID-19 şi arată bine pe teren, astfel că pariem pe “1 pauză / 1 final”, la o cotă de 2,70.

Nu plecăm din Londra, unde se joacă şi următorul meci de pe bilet, West Ham – Southampton. Nu este timp de cadouri, aşa că londonezii vor face tot posibilul să obţină toate cele 3 puncte, pentru a nu pierde contactul cu locurile de Champions League. Pariem că se vor înscrie “0-2 goluri”, la o cotă de 2,15.

ADVERTISEMENT

Manchester City – Leicester City pare să fie meciul cel mai atractiv, iar campioana Angliei porneşte cu prima şansă. “Cetăţenii” au opt victorii consecutive în Premier League, iar în ultima partidă pe teren propriu au făcut show cu Leeds United. Încercăm să profităm de forma bună a trupei lui Pep Guardiola şi pariem că se vor înscrie peste 5 goluri, la o cotă de 3,25.

Tot de goluri multe vom avea nevoie şi în Norwich – Arsenal. Ultima clasată primeşte vizita unei echipe renăscute. “Tunarii” au marcat 9 goluri în ultimele 2 meciuri, aşa că acum pariem că se vor marca peste 4 goluri, la o cotă de 3,00.

ADVERTISEMENT

Înainte să trecem la ultimele meciuri de pe bilet, verifică oferta specială de la SUPERBET.

 

Două remize şi spectacol în ultimul meci al rundei, obiectiv pentru un bilet perfect

Aston Villa – Chelsea este penultimul meci de duminică şi, aici, am ales să fim un pic mai precauţi. Londonezii nu trec prin cea mai bună perioadă, iar deplasarea de la Birmingham se anunţă dificilă. Astfel, la acest meci, am ales să pariem pe “pauză sau final X”, la o cotă de 1,85.

Cea mai curajoasă alegere vine la meciul Brighton – Brentford, partidă care încheie ziua de duminică, în Premier League. Oaspeţii sunt obişnuiţi cu rezultatele de egalitate, aşa că am ales să pariem pe o remiză în acest duel, la o cotă de 3,40. În turul campionatului, Brighton a obţinut victoria, scor 1-0, după un gol înscris în ultimul minut.

ADVERTISEMENT

Newcastle United – Manchester United este ultimul meci de bilet, partidă care se va disputa luni. “Diavolii” au ieşit din izolare şi vor să facă spectacol pe terenul penultimei clasate. Este şi motivul pentru care pariem că se vor înscrie peste 4 goluri, la o cotă de 2,50.

Cele 7 meciuri de Boxing Day ne-au adus o cotă finală de 890,02, pe care vom miza 100 de lei. Astfel am ajuns la un câştig potenţial de 93.241,57 lei, pentru că avem şi un SuperBonus de 10%, în valoare de 8.476,51 lei. În plus, nu uita de oferta specială, de final de an, de la SUPERBET.

ADVERTISEMENT