Sport

Bani din pariuri neutre la Italia – Anglia, finala Euro 2020! Ofsaid-urile și posesia ne pot umple contul

Italia - Anglia este finala de la Euro 2020, iar cei nehotărâți în privința câștigătoarei pot face pariuri pe evenimente ce vor avea loc în timpul jocului.
10.07.2021 | 20:18
Bani din pariuri neutre la Italia  Anglia finala Euro 2020 Ofsaidurile si posesia ne pot umple contul
ADVERTISEMENT

Marele meci este programat duminică, 11 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Wembley din Londra, acolo unde sunt așteptați 60.000 de fani ai fotbalului spectacol.

Cele două selecţionate nu s-au mai întâlnit de trei ani, de la un amical jucat tot pe Wembley, în martie 2018, şi terminat la egalitate, scor 1-1, însă istoria fotbalului a consemnat multe momente memorabile între aceste formații de top ale Europei.

ADVERTISEMENT

Finala Euro 2020, Italia – Anglia, și pariurile pe evenimente adiacente

Obișnuiți să mizăm pe victoria unie echipe sau a alteia, uităm că de cele mai multe ori beneficiem și de alte posibiliotăți. Pentru întâlnirea Italia – Anglia, finala de la Euro 2020, vă prezentăm o serie de posibile pariuri care țin de alte evenimente ce se vor întâmpla în timpul partidei.

Elevii lui Gareth Southgate au arătat o forță ofensivă de temut, iar Italia nu mai practică stilul defensiv bazat pe jocul la ofsaid. Astfel, Unibet oferă o cotă de 1,57 pentru ”total ofsaid-uri Anglia, inclusiv timpul suplimentar: sub 2,5”.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru faptul că ”squadra azzurra” a devenit o formație încântătoare care se bazează pe un fotbal spectacol, Unibet pune la bătaie o cotă de 1,70 pentru varianta ”total faulturi comise de Italia, inclusiv timpul suplimentar: sub 12,5”.

Italia, așteptată să domine jocul

Cine se simte norocos poate miza pe un pronostic ce șine doar de inspirați, este vorba de ”totalul ofsaid-uri impar/par, inclusiv reprizele de prelungiri”. Pentru orice varianta aleasă, Unibet oferă aceeași cotă: 1,90.

ADVERTISEMENT

O cotă extrem de interesantă este cea de 1,90 pe care o oferă Unibet pentru ”cele mai multe ofsaid-uri, inclusiv reprizele de prelungiri: Italia”. Este o variantă mai mult decât plauzibilă dacă ținem cont că atacanții Ciro Immpbile și Andrea Belotti i-au exasperat cu pozițiile neregulamentare pe fani.

Italia este considerată echipa mai tehnică, iar Unibet o plasează favorită să aibă o posesie mai bună în finală, cu o cotă de 1,70. În cazul în care elevii lui Gareth Southgate vor avea mai mult timp mingea decât adversarul cota se ridică la 2,05.

ADVERTISEMENT

Faulturile aduc cea mai mare cotă

O cotă extrem de mare este oferită la varinata cine comite mai multe faulturi în finala Euro 2020, incluzând aici și eventuale prelungiri. Cazul în care la acest capitol va fi egalitate, Unibet aduce în față o cotă impresionantă de 11,00.

Italia are de partea sa fotbalul total arătat la acest turneu final, combinată și cu ”șiretenia” de a ști să se apere în stilul caracteristic. Omul-cheie al lui Roberto Mancini ewste mijlocașul Jorginho, cel care face legătura între compartimente, și pe care italienii îl văd viitorul Balon de Aur.

Fie că e vorba despre fotbalişti, antrenori sau suporteri, toţi speră la un semn din partea Universului că echipa lor va ieşi învingătoare. Iar englezii au de ce să viseze înainte de finala cu Italia. FANATIK a adunat o serie de coincidenţe, care o ”anunţă“ pe Anglia învingătoare pe Wembley.


  • (P) 1,90 este cota UNIBET ca Italia să aibă cele mai multe ofsaid-uri, inclusiv reprizele de prelungiri, în finala Italia – Anglia de la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT