News
notix pixel id

Bani găsiți în drum. Sute de mii de dolari s-au împrăștiat pe o autostradă din SUA. Video

Încărcătura unei mașini de valori s-a împrăștiat pe o autostradă din California, astfel că zeci de oameni și-au lăsat mașinile în drum și au început să strângă banii căzuți pe asfalt.
20.11.2021 | 21:29
Bani găsiți în drum. Sute de mii de dolari s-au împrăștiat pe o autostradă din SUA. Video
ADVERTISEMENT

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc în apropierea orașului american San Diego, când o mașină blindată care transporta bani de la o bancă către Rezerva Federală și-a pierdut încărcătura pe drum.

Autostrada s-a umplut de bancnote de 20 de dolari, iar zeci de mașini au oprit, iar pasagerii lor au început să strângă banii.

În cazul unora, bucuria a fost de scurtă durată întrucât poliția a venit repede la fața locului arestând două persoane care adunaseră zeci de bancnote, potrivit cbs8.com.

ADVERTISEMENT

600.000 de dolari s-au împrăștiat pe autostradă

Mașina transporta saci cu bani în care se aflau nu mai puțin de 600.000 de dolari. Se pare că ușa din spate s-a deschis accidental, iar sacii cu bani au căzut pe autostradă, iar bancnotele s-au împrăștiat pe zeci de metri.

Circulația a fost complet stopată din cauza oamenilor care au oprit mașinile ca să strângă bancnotele. Operațiunea de strângere a fost stopată de către poliție care a făcut și două arestări.

ADVERTISEMENT

Poliția a anunțat că cei care au luat banii riscă să fie puși sub acuzare pentru furt și i-au îndemnat să returneze bancnotele de bunăvoie ca să evite astfel punerea sub acuzare.

Unele persoane s-au conformat apelului poliției, mai ales după ce imagini de la incident au început să apară pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri