Bani mai mulţi pentru profesori!Ce condiţii trebuie să îndeplinească!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 00:02
Bani mai mulţi pentru profesori!Ce condiţii trebuie să îndeplinească!

Aleşii se gândesc cum să ridice nivelul de educaţie al tinerilor,dar,cum aceştia nu au cum să fie mai pregătiţi dacă nu au de la cine învăţa s-au gândit să-i stimuleze pe dascălii care îşi fac treaba la catedră.

Concret,la Parlament se va depune o lege prin care toţi cei care se ocupă de educaţia copiilor,vor primi bani mai mulţi la salariu dacă,elevii lor vor obţine rezultate bune şi foarte bune la învăţătură.

Aceştia vor putea câştiga până la două salarii lunar sau chiar mai mult.Acest stimulent se va acorda doar acelor profesori care au procentaje de peste 80 la examenele de capacitate,bacalaureat sau la olimpiadele şcolare naţionale sau internaţionale.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Cincinnati: “A fost și mult noroc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×