Life

Câți bani a plătit Petrică Mîțu Stoian pentru mormântul familiei Gusman, unde a fost îngropat. Fostul impresar, reacție la scandalul averii artistului

Petrică Mîțu Stoian a scos bani serioși din buzunar pentru mormântul familiei Gusman, acolo unde a fost îngropat. Fostul impresar al artistului a lămurit pentru FANATIK câteva aspecte în scandalul averii.
22.11.2021 | 11:42
Cati bani a platit Petrica Mitu Stoian pentru mormantul familiei Gusman unde a fost ingropat Fostul impresar reactie la scandalul averii artistului
Petrică Mîțu Stoian a plătit mormântul familiei Gusman, unde a fost și el îngropat
ADVERTISEMENT

Un adevărat scandal a apărut la scurt timp după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. FANATIK a aflat care sunt planurile familiei regretatului artist și ce se întâmplă, de fapt, cu averea acestuia.

Surse apropiate de regretatul cântăreț au declarat pentru FANATIK că surorile lui Mîțu Stoian (consiliate de Niculina Stoican) vor să pună mâna pe jumătate din bunurile lăsate de folclorist în urma sa.

ADVERTISEMENT

Problema principală este că majoritatea bunurilor, potrivit acelorași surse, ar fi pe numele firmei Familiei Gusman. Se pare că adevărata familie pentru îndrăgitul cântăreț de muzică populară a fost familia Gusman.

Petrică Mîțu Stoian și-a plătit mormântul. Câți bani a dat artistul pentru locul de veci

Petrică a fost extrem de apropiat de Doru și Maria, fosta nevastă a impresarului, încât a solicitat inclusiv să fie înmormântat alături de aceasta.

ADVERTISEMENT

Pentru mormântul familiei Gusman, unde a fost îngropat și Mîțu Stoian, acesta a scos din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro. Mormântul placat cu marmură a fost plătit integral de Mîțu Stoian!

Apropierea lui Petrică de Doru Gusman și impactul pe care l-a avut impresarul asupra artistului a fost mai mare decât se credea inițial.

ADVERTISEMENT

Pe firma lui Gusman au fost trecute două mașini, printre altele. Acest lucru a fost confirmat de impresar pentru FANATIK. Pe lângă mașini, vorbim și despre alte zeci de mii de euro adunați din cântările și proiectele sale.

Tot pe numele firmei lui Gusman ar figura și un apartament de pe litoral.  În ultima perioadă, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora și apartamentul din Primăverii ar fi trecut pe numele lui Doru Gusman, însă despre acest subiect impresarul nu știe absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK pentru a comenta acest scandal și cea mai probabilă intenție ca surorile lui Mîțu Stoian să-l dea în judecată, impresarul a spus că multe din informațiile apărute nu sunt adevărate.

mîțu stoian
Locul în care a fost îngropat Petrică Mîțu Stoian

Impresarul, revoltat de informațiile apărute în ultima vreme: „Da, două mașini sunt pe numele firmei”

În apărarea sa, Doru Gusman a declarat că singurele bunuri din averea lui Mîțu Stoian care se află pe numele firmei sale sunt două mașini marca Mercedes, așa cum FANATIK a aflat din alte surse, de altfel.

„Sunt niște minciuni. Apartamentul din Primăverii nici nu știu dacă există. Să meargă cineva să verifice acolo, dacă tot apar zvonuri. Despre cel de la mare nu am auzit.

Da, a adevărat, două mașini sunt pe numele firmei. Un Mercedes Coupe, pe care Petrică îl avea cu soția, e pe numele firmei. Celălalt Mercedes e al leasingului, luat tot prin firmă. Dar în afară de asta, sunt doar minciuni”, a declarat Doru Gusman pentru FANATIK.

Fostul impresar a vorbit și despre casa lui Petrică și intenția surorilor de a-și cere partea din avere: „Nu vreau să comentez ce vor să facă surorile. Casa lui… Eu am copilărit aici. Am cumpărat-o în 1999”.

 

ADVERTISEMENT