Sport

Pierdere grea pentru Dinamo. Un membru important refuză să mai dea bani la Programul DDB

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istorie în plan sportiv, dar lucrurile nu stau pe roze nici din punct de vedere financiar și Victor Becali refuză să mai dea bani la Programul DDB.
21.12.2021 | 09:42
Pierdere grea pentru Dinamo Un membru important refuza sa mai dea bani la Programul DDB
ADVERTISEMENT

Un întreg scandal s-a pornit în jurul acestui plan al suporterilor prin care se încearcă salvarea clubului. Mai mulți ultrași au adus acuze dure la adresa conducătorilor DDB, considerând că aceștia ar fura banii cotizanților.

Dan Capatos, cunoscutul prezentator TV și fan înfocat al ”câinilor”, a vorbit pe larg, pentru FANATIK, despre motivele pentru care a decis să iasă din Programul DDB.

ADVERTISEMENT

De ce nu mai vrea Victor Becali să dea bani la Programul DDB

Acum, un alt nume important a decis să nu mai ajute cu bani Programul DDB. Este vorba de impresarul Victor Becali, care nu consideră că este normal ca suporterii să conducă clubul și precizează că modelul socios din Spania înseamnă cu totul altceva.

”Nu mai dau bani la DDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist, nu vreau să dau și să conducă cine? Un suporter sau ce? Dar de ce să dau? Dacă vor să conducă să aducă bani. Să conducă cine se pricepe la fotbal.

ADVERTISEMENT

În Spania se votează. Aici cine votează, mama mare? Sigur că oamenii votează în Spania, l-au votat pe Laporta, pe Bartomeu, oameni care au ceva în spate”, a declarat agentul de jucători pentru Sport Total FM.

Agentul nu e de acord ca fanii să ia decizii la club

Victor Becali consideră că implicarea fanilor dinamoviști în conducerea clubului nu este de bun augur și a dat ca exemplu numirea în toamnă a italianului Dario Bonetti, deși acesta nu mai antrenase de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

”Când socios se duc și numesc ei antrenor… Bonetti la presiunea lor a fost adus. Ce să caute? Păi Bonetti n-a mai antrenat de ultima dată de când am antrenat eu. Așa e când te iei după suporteri.

Foarte bine, au rolul lor, sunt foarte importanți suporterii. Nu contestă nimeni sprijinul și ajutorul lor, pentru că în ziua de azi orice euro contează pentru mulți dintre ei. Dar să pui tu antrenor, să faci ce au făcut cu Sorescu, ăia nu mai sunt suporteri”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Eșecul lui Dinamo cu Farul a dat naștere la reacții dure

Dinamo a fost învinsă de Farul, scor 0-2, în ultima etapă disputată în 2021 și a încheiat anul pe penultimul loc în clasament. La finalul acestui joc, elevii lui Mircea Rednic au fost criticați chiar fanii, aceștia reproșându-le după ultimul fluier al arbitrului prestația mediocră.

Tehnicianul ”câinilor” a fost și el extrem de dezamăgit de prestația jucătorilor și a anunțat că nu mai puțin de 14 dintre ei vor pleca de la echipă în această iarnă.

Foștii mari fotbaliști Ionel Dănciulescu și Ilie Dumitrescu au analizat jocul dintre Dinamo și Farul și ambii au criticat prestația avută de jucătorii din Ștefan cel Mare. Mai mult, fostul atacant al ”câinilor” nu vede cu ochi buni finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT