Life

Din ce face bani soțul Ilenei Sterp. Cumnatul lui Culiță conduce o afacere de familie

Soțul Ilenei Sterp conduce o afacere profitabilă de familie, care îi aduce sume mari de bani lui și partenerei de viață. Iată cu ce se ocupă cumnatul lui Culiță Sterp.
13.01.2022 | 19:17
Din ce face bani sotul Ilenei Sterp Cumnatul lui Culita conduce o afacere de familie
Din ce face bani soțul Ilenei Sterp. Ce afacere conduce Daniel Aloman. Surda foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soțul Ilenei Sterp, Daniel Aloman, se ocupă de o afacere profitabilă de familie, care îi aduce mulți bani. Cumnatul lui Culiță Sterp conduce o vilă destinată turiștilor.

Vila este situată în Sebeș, iar cei doi soți au investit destul de mult în această afacere. De altfel, Ileana și familia ei au locuit acolo o perioadă.

ADVERTISEMENT

Familia Sterp – Aloman mai are și o firmă de acoperișuri. Aceștia l-au ajutat pe regretatul Ion “Șmecherul” în construirea casei, fiind cei care i-au învelit acoperișul.

Din ce face bani soțul Ilenei Sterp

Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp, câștigă mulți bani cu ajutorul afacerii de familie de care se ocupă împreună cu partenera sa.

ADVERTISEMENT

Cei doi dețin o vilă de lux în Sebeș, care se ridică la standarde internaționale și este foarte apreciată de turiști, scrie kanald.ro.

Ileana Sterp și soțul ei, împreună cu Carla, fiica lor născută în 2021, s-au mutat în noul lor penthouse, acolo unde au petrecut și sărbătorile. Din moment ce afacerile lor merg bine, și-au permis o asemenea locuință.

ADVERTISEMENT

Și Culiță Sterp și familia sa se vor muta aproape de ei. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a achiziționat un astfel de apartament și urmează să-l renoveze.

Daniel Aloman s-a ocupat de o mare parte a amenajărilor interioare din noul penthouse al familiei. Acesta a muncit alături de echipa pe care a angajat-o, iar rezultatul a fost cel așteptat.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă arăt o mică parte din noua noastră locuință. Suntem pe ultima suta de metri și se finalizează lucrările cu mobilierul și se fac ultimele retușuri, noi speram să fie gata de Crăciun.

N-o să vă arat chiar tot, încă se lucrează la scările de la mansarda. Aici avem o terasa mare și faina. Aici a făcut soțul un acoperiș. Era descoperita total.

Într-adevăr, arata că o casa dar este un apartament cu doua nivele, are 240 de metri pătrați și o să vi-l arat integral când o să fie gata.”, spunea Ileana Sterp pe rețelele sociale, în urmă cu o lună.

Internauții au fost surprinși să vadă că Ileana Sterp și familia ei au optat pentru un apartament și nu pentru o casă. Sora lui Culiță Sterp le-a explicat că un penthouse este suficient de încăpător fiind, de fapt, un apartament pe două nivele.

ADVERTISEMENT