Fotbal intern

SCANDAL în Bănie: ”Antrenorule, ce-ai făcut?”/”Am fost ameninţat!”

DINAMO-CRAIOVA. Gigi Mulţescu a anunţat că Madson, Acka şi Nuno Rocha vor rămâne la echipa a doua, pentru că au avut un comportament care l-a deranjat după ce a luat decizia de a-i...
16.03.2017 | 10:30
SCANDAL in Banie Antrenorule ceai facutAm fost amenintat
ADVERTISEMENT

DINAMO-CRAIOVA. Gigi Mulţescu a anunţat că Madson, Acka şi Nuno Rocha vor rămâne la echipa a doua, pentru că au avut un comportament care l-a deranjat după ce a luat decizia de a-i ”retrograda”.

DINAMO-CRAIOVA. Acka şi Madson nu au rămas datori şi i-au răspuns tehnicianului, pe pagina lor de facebook.

ADVERTISEMENT

”Nu am spus nimic până acum, dar după acest interviu al lui Mulţescu, vreau să ştie toată lumea ce se întâmplă cu mine, cu Madson Henrique, Nuno Rocha, Kay Graca. Mulţescu spune că cineva i-a întors spatele şi că nimeni nu i-a cerut scuze. Dar acesta când ne întâlneşte la antrenamente nici nu ne bagă în seamă şi atunci de ce ne-am cere scuze noi?! Noi am fost trimişi la echipa a doua din diferite motive.

Motivul pentru care eu am fost trimis la echipa a doua a fost pentru că ei au spus că am anunţat echipa cu 5 minute înainte de meci că nu pot juca, ceea ce nu este adevărat. Eu in săptămâna cu meciul cu Dinamo am simţit dureri la coapsa dreaptă, dar am crezut că durerea o să treacă. Vineri, la ultimul antrenament, i-am spus lui Bamse că mă doare tare, mi-a făcut un masaj şi electrostimulare.

ADVERTISEMENT

Dimineaţa cu meciul, la micul dejun am anunţat preparatorul fizic că domnul Mulţescu ne bagă în cantonament şi el pleacă acasă, că nu sunt sută la sută apt. El a trimis mai departe vestea după care am vorbit cu antrenorul şi m-a întrebat dacă sunt sută la sută apt, iar eu am spus că nu şi că decât sa joc cu dureri pentru că era un meci important am spus să joace cine este apt. Eu cred că dacă echipa câştiga meciul nu ar mai fi fost nici o problemă. Acum suntem la echipa a doua, dar nu avem condiţii bune, apă nu avem, materiale pentru antrenament nu avem şi ni se cere să jucăm.

Noi trebuie să ne luam echipamentul acasă, să îl spălăm şi doua zi că venim iar cu el. Şi atunci despre ce vorbim? Văd că toată lumea vorbeşte că m-am dat lovit şi la meciul cu Voluntari, dar foarte mulţi oameni au uitat că eu m-am lovit la gură şi am fost cusut, am fost lovit şi la cap, la ochi şi tot am jucat. Atunci nu poate domnul Mulţescu să spună că m-am dat lovit sau că nu am vrut să joc. Cât despre prelungirea contractului, nu este adevărat că eu nu vreau să prelungesc pentru că mi s-au oferit puţini bani, eu întotdeauna am spus ca nu mai vreau să rămân la Craiova pentru ca îmi doresc să plec în străinătate, la un campionat mai puternic.

ADVERTISEMENT

Eu cred că situaţia noastră putea fi gestionată mai bine de conducerea clubului pentru că din vară ştiau deja că eu nu vreau să mai rămân. Am avut propunere concretă din Turcia, dar clubul a cerut mai mulţi bani decât aceştia au oferit. Am fost şi ameninţat de către Marcel Popescu că nu voi mai juca şi că o să ia fundaşi mai buni decât mine, dacă nu prelungesc contractul, dar am continuat să joc cu această presiune. În primul an am fost informat de către un jucător că clubul vrea să mă împrumute sau să îmi încheie contractul, dar când din nefericire Kay s-a accidentat am început eu să joc. Eu din vară tot spun că nu mai vreau să rămân la Craiova şi eram dispus să renunţ la salariu şi primele pe care le aveam de primit, chiar şi domnul Rotaru l-a sunat pe impresarul meu să îi spună că nu mă mai vrea la echipă.

Atunci nu ştiu de ce când am primit oferta nu m-a lăsat să plec. Îmi pare rău de felul în care s-a încheiat situaţia mea cu Craiova, mai mult pentru suporterii care mă admirau, dar sper că am reuşit să vă lămuresc puţin cu cele spuse mai sus. Am fost câteva zile prin oraş, la mall, la stadion şi am întâlnit suporterii echipei, aceştia m-au salutat, m-au felicitat şi m-au întrebat ce se întâmpla cu situaţia mea, ca ei îşi doresc să rămân aici, deoarece ei mă consideră un jucător bun. Apreciez toţi suporterii pentru că ei sunt forţa acestei echipe şi mereu ne-au susţinut şi pentru asta le mulţumesc”, a scris Stephane Acka.

ADVERTISEMENT

”Stau şi mă uit la situaţie, eşti trimis la echipa a doua, mă întreb care este explicaţia. Nu ţi se răspunde, nu te respectă, dar vor să-i respecţi. Antrenorule, fii bărbat, nu copil. Când am jucat contra lui Dinamo tu ştiai că nu eram apt. Am fost să ajut echipa. Am avut ruptură şi am astat trei luni şi tu nu ai venit să-ţi ceri scuze.

Am dat totul pentru această echipă şi nu pentru bani, pentru că am avut oferte mai bune. Am respectat, dar nu am fost repectat în acest an. Preşedintele mi-a spus că-mi va termina cariera. Patronul echipei a spus la televizor anumite lucruri care m-au deranjat. A uitat că anumiţi jucători erau la zi cu salariile, iar alţii nu primiseră de două luni. Şi aşa eu am jucat! 

La meciul cu Voluntari, când am bătut cu 5-0, tu, antrenorule, ai dat mâna cu cei care au jucat, dar la cei de pe bancă nici măcar nu te-ai uitat! Cine trebuie să-şi ceară scuze, eu?”, este o parte a mesajului pe care Madson l-a postat.

ggggg

DINAMO-CRAIOVA. ”Nu revin la echipă!”

Mulţescu declarase că este supărat pe fotbalişti că i-ar fi întors spatele atunci când s-au întâlnit.

”Noi nu am avut la meciul cu Dinamo, din sezonul regulat, mai mulţi titulari. ’Pedepsiţii’ se pregătesc cu echipa a doua. Cred că nu a venit încă timpul de a discuta despre o revenire a lor la prima echipă. 

Mă aşteptam să vină să îşi ceară scuze, să spună că le pare rău pentru ce s-a întâmplat. Niciunul nu a venit să vorbească cu noi. Ne-am şi intersectat la antrenamente, unii mi-au întors spatele. Astfel, nu sunt premise pentru o revenire prea rapidă”, a acuzat Gigi Mulţescu.

ADVERTISEMENT