ADVERTISEMENT
Facebook

Bănică Jr., zgîrcit de lux? Vezi unde a dus-o pe Pîrva

Face bani cu lopata, dar e strâns la pungă! Lui Ştefan Bănică i s-a dus buhul în showbiz că ar fi zgârcit ca Hagi Tudose şi se pare că nici în compania Laviniei Pârva nu se dezminte....
Autor: Ionuţ Cataramă | 24.08.2014 | 08:50
Bănică Jr., zgîrcit de lux? Vezi unde a dus-o pe Pîrva

Face bani cu lopata, dar e strâns la pungă! Lui Ştefan Bănică i s-a dus buhul în showbiz că ar fi zgârcit ca Hagi Tudose şi se pare că nici în compania Laviniei Pârva nu se dezminte. Artistul profită de angajamentele lui publicitare pentru a petrece vacanţe gratis cu partenera lui.

ADVERTISEMENT

Sunt discreţi în Bucureşti, dar se bucură unul de celălalt în locuri retrase, din ţară. Click! a aflat că Ştefan Bănică (46 ani) o duce pe Lavinia Pârva (30 ani) în scurte vacanţe la munte. De obicei, cei doi se cazează în vilele Complexului Cochet, situat în Poiana Ţapului (Buşteni), căruia solistul îi face reclamă de ceva vreme. De altfel, mergând cu maşina pe DN1, poţi întâlni la tot pasul afişe publicitare cu Bănică, promovând locul respectiv. Se pare că aici artistul repetă în linişte, alături de trupa lui, dar totodată se bucură şi de intimitate alături de Lavinia. Cum în această vară cei doi îndrăgostiţi nu au avut timp să plece într-o vacanţă romantică peste hotare, din pricina angajamentelor artistice pe care le au, ei au preferat să-şi consume nopţile fierbinţi la munte, pe Valea Prahovei.
Astfel că, vara aceasta, mai multe persoane i-au recunocut pe Ştefan şi pe Lavinia în sejurul lor de la Complexul din Poiana Ţapului, unde o noapte de cazare costă 220 de lei, fără mic dejun. Bănică nu este însă nevoit să plătească, fiind oaspete de onoare în baza contractului publicitar pe care l-a semnat.
Aşadar, împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură: se relaxează cu iubita, dar face economie şi la bani. Ca un făcut, weekend-ul trecut, Ştefan Bănică s-a cazat cu trupa într-una din vilele respective, iar la scurt timp a venit şi Lavinia, pentru a petrece alături de iubitul ei. Cântăreaţa se afla în zonă, întrucât abia ce susţinuse un concert în apropiere, la Vălenii de Munte. Mai mult, atât Lavinia, cât şi Ştefan şi-au postat pe Facebook fotografii din locul respectiv, o oază de linişte şi de frumuseţe.

Alte dovezi de zgârcenie ale solistului

Este un client fidel al unui restaurant cu specific italienesc din Capitală, unde însă nu lasă bacşiş. Ospătarii s-au plâns că cel mai mult au obţinut de la el 2 lei peste nota de plată. Anul trecut, solistul a fost surprins de fotoreporterii Click! în Săptămâna Mare, ignorând un cerşetor care cerea de pomană. S-a folosit de şarmul lui pentru a lua gratis un bucheţel de flori pentru Andreea Marin, pe când era căsătorit cu ea. Fotoreporterii Click l-au surprins în Dorobanţi, unde a fost abordat de o florăreasă, care i-a oferit garofiţe. El le-a “plătit” cu o poză cu autograf.

ADVERTISEMENT

Click! Spune

Bănică jr. s-a despărţit de Andreea Marin în ianuarie 2013, după 7 ani de mariaj şi având o fetiţă, Violeta (6 ani). Deşi susţine că Lavinia nu a fost motivul divorţului, fotoreporterii Click! au surprins-o pe aceasta în 2011, ieşind din blocul în care Bănică deţinea un apartament.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!