Fotbal intern

Au luat MITĂ!? “Au împărţit banii în VESTIAR!” Jucătorii RECUNOSC

UPDATE  21:01 / Marian Constantinescu a declarat că banii pe care i-au primit el şi colegii săi la finalul partidei cu Gaz Metan provin de la conducere, care le garantase prime în cazul unor...
31.05.2015 | 00:06
Au luat MITA Au impartit banii in VESTIAR Jucatorii RECUNOSC

UPDATE  21:01 / Marian Constantinescu a declarat că banii pe care i-au primit el şi colegii săi la finalul partidei cu Gaz Metan provin de la conducere, care le garantase prime în cazul unor victorii cu Viitorul lui Hagi şi echipa de la Mediaş.

“Poate multă lume m-a judecat după ce am plîns, dar noi avem un singur judecător. Cînd am ales să mă întorc la Braşov, am ales cu sufletul, mi-am dorit să vin acasă, să fiu alături de familie şi de fiul meu. Poate lumea a văzut şi că am zis că nu mă interesează de Braşov, atunci mă durea doar suferinţa copilului meu, care plîngea în tribune, şi nici eu nu m-am putut abţine la interviu. Dar e logic să mă supere că a retrogradat echipa…

ANUNT BOMBA!!! “PETROLUL, IN FALIMENT!!!” CINE RAMANE IN LIGA 1 IN LOCUL LOR??

Ca să elucidăm orice mister, eu mi-am jucat la FC Braşov şansa pe teren. Nu ne poate acuza nimeni de nimic. Nu vreau să intru în polemică cu domnul Horoba, chiar am avut ofertă de la dînsul la începutul sezonului. Însă nu este vina Braşovului că a retrogradat Gazul.

Noi, în ultimele două etape, aveam şanse să ne salvăm. Bătînd pe  Viitorul am rămas în cărţi pe ultima etapă. Noi am încercat să jucăm, n-am reuşit o victorie, ne pare rău, ne-am apărat şansa corect, iar de asta nu ne poate acuza nimeni. Am avut primă din partea conducerii să batem Viitorul şi Gaz Metan, iar conducerea s-a ţinut de cuvînt. Conducerea a dat dovadă de caracter şi probabil au zis să plecăm în vacanţă cu ceva bani.

VIDEO + GALERIE FOTO SENZATIONALA!!! ANDREEA MITU, CALIFICARE URIASA IN OPTIMI LA ROLAND GARROS!!! “ANUL TRECUT AM VRUT SA MA LAS SI SA DEVIN JURNALIST!!!” CAND SI CU CINE JOACA IN OPTIMI!!!

Jucătorii de la Mediaş ne ziceau să o lăsăm mai moale. Nu ştiu unde voi juca în momentul de faţă. Nu numai Viitorul se interesează de mine. Nu mă grăbesc să mă decid, pentru mine poate fi ultimul tren”, a spus Marian Constantinescu la Digi Sport.

******************************************************************************************************************************

UPDATE 20:56 / Finanţatorul echipei braşovene, Ioan Neculaie, a declarat că banii daţi în vestiarul echipei după meciul cu Gaz Metan Mediaş erau promişi de cîteva săptămîni şi veniseră de la un om de afaceri din Braşov fără să fie nimic ilegal. „Dacă Horoba ştie atîtea, să şi dovedească. O să sesizăm DNA-ul”, a mai spus finanţatorul braşovean pentru sursa citată.

SCANDAL LA STEAUA!!! A LUAT TITLUL, DAR S-A DAT LOVIT!!! NU JOACA IN FINALA CUPEI ROMANIEI!!!

********************************************************************************************************************************

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a acuzat dur pe FC Braşov, ai cărei jucători ar fi fost „premiaţi” după meciul terminat la egalitate, 0-0, cu echipa sa, rezultat care a dus la retrogradarea ambelor echipe.

„La Braşov, după meci, s-au luat bani! Şi jucătorii, şi antrenorii! S-au aşezat unul după altul, în şir, ca la coadă şi au primit cîte 2.500 de euro. Au luat banii în lei, în pungi. Ce conducere îşi premiază jucătorii după un meci care le-a adus retrogradarea?!  Este un caz clar de corupţie. Dacă mă înşel, mă duc eu în locul lor…

Au făcut tot ce este posibil să se termine egal, s-au tăvălit pe jos, au tras de timp cît au putut, i-au întrebat ai noştri de ce se omoară atîta şi ei le-au răspuns că nu au mai luat de mult bani şi nu pot pleca în concediu fără nimic în buzunar.”

Repet: i-a premiat conducerea lor pentru că au retrogradat?! Eu nu am văzut efectiv scena cu datul banilor, dar nu mă lansam în aşa aprecieri dacă nu eram sigur. Federaţia, din cîte ştiu, a demarat o anchetă, aşteptăm rezultatele.”, a declarat Ioan Horoba la Digi Sport.

Tags: