Life

Banii pe care îi dă Ilie Năstase ca dar de nuntă Simonei Halep: “Ceva simbolic, că e mai bogată decât mine”

Ilie Năstase merge astăzi la cea mai așteptată căsătorie din sportul românesc. Tenismenul va fi aproape de Simona Halep în cea mai importantă zi din viaţa ei, cununia civilă cu Toni Iuruc.
15.09.2021 | 12:51
Banii pe care ii da Ilie Nastase ca dar de nunta Simonei Halep Ceva simbolic ca e mai bogata decat mine
Ilie Năstase nu i-a cumpărat cadou de nuntă Simonei Halep. Sursă foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase petrece de mama focului zilele acestea. A început, ieri, la ziua de naştere a unei prietene a soţiei lui, Ioana, a urmat cheful dat de consoarta sa şi urmează să bifeze și cununia civilă a Simonei Halep, unde știe deja câți bani o să pună în plic.

Să începem, însă, cu prima petrecere, cea a prietenei Ioanei. Cheful s-a ţinut la Constanţa, într-un restaurant cochet, iar soţii Năstase nu au stat prea mult, pentru că îi aştepta o zi foarte încărcată. De cadoul prietenei s-a ocupat Ioana, iar Ilie a fost cu voia bună la petrecere. După câteva ore în care și-a încărcat bateriile, Nasty se pregătește pentru o alte două party-uri. Și asta pentru că data de 15 septembrie este o zi specială pentru Ilie Năstase. Soţia sa, Ioana, împlineşte 44 de ani și, tot azi, este aşteptat şi la nunta Simonei Halep. De altfel, Ilie a dat-o de gol pe Simona, în toată presa, când a dezvăluit data căsătoriei.

ADVERTISEMENT

Câți bani dă Ilie Năstase la nunta Simonei Halep?

„Am dat-o de gol pe Simona pentru că am fost întrebat ce fac pe data de 15 septembrie. Eu ştiam ce fac şi nu puteam minţi.”, a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ioana şi Ilie Năstase nu s-au pregătit foarte mult pentru căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc. Nu au avut timp, dar nici nu obişnuiesc să facă ceva special înaintea unui astfel de eveniment. Mai mult, nu au cumpărat un cadou pentru viitorii soți și le vor da bani, în dar.

ADVERTISEMENT

„ Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri.”, ne-a spus Ilie Năstase.

“Mi-a zis Simona că are mari emoţii”

Totuşi, fostul tenismen îi dă câteva sfaturi Simonei, cu câteva ore înainte să devină doamna Halep Iuruc. Ca de la campion la campion sau ca de la o persoană care ştie cum e să se căsătorească de mai multe ori la o fata aflată la începutul unui mariaj, Nasty i-a recomandat să nu aibă emoții. Să spus “DA” e mult mai ușor decât să câștigi o finală de Wimbledon.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis Simona că are mari emoţii pentru ziua de mâine (n.r. miercuri, 15 septembrie). I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă mâine. Atunci au contat emoţiile, acum spune ‘Da’ şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?”, a dezvăluit Ilie Năstase pentru FANATIK.

Ilie Năstase, dar pentru Simona Halep: “Ceva simbolic, că e mai bogată decât mine”

Cât despre daruri, se ştie că Simona Halep a rugat invitaţii să nu îi aducă bani sau cadouri scumpe. Ilie Năstase ne-a dezvăluit, însă, că nu o să renunțe la tradiționalul plic și are deja darul pregătit.

ADVERTISEMENT

„Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine.”, a dezvăluit Ilie Năstase, pentru FANATIK, în stilul caracteristic.

Nu i-a luat cadou Ioanei

Am lăsat la final ziua consoartei. Ioana împlineşte azi 44 de ani şi a vrut să facă ceva special de ziua ei. De organizarea petrecerii s-a ocupat împreună cu fiul ei.

„Petrecem alături de prietenii ei. Ioana şi fiul ei au rezervat la un restaurant, de aici, din Constanţa. Nu ştiu unde e, dar nici nu mă interesează. Nu i-am luat nici un cadou, Ioanei. Nu am avut de unde să îi iau. Suntem la Constanţa de câteva zile şi nu aveam de unde să cumpăr ceva frumos. Îi iau un buchet de flori, pentru că ei îi plac foarte mult florile. Mă revanşez la Bucureşti. Atunci o să îi cumpăr ceva frumos, preţios. Nu mă ratează Ioana. Îşi alege ea ce vrea.”, ne-a spus Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT