Life

Banii sau dragostea? O femeie a câștigat la Loto după ce a fost înșelată și părăsită de soțul ei

O femeie care a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă a primit o răsplată pe măsură. Aceasta a reușit să câștige la Loto fix la momentul potrivit.
02.02.2023 | 10:42
Banii sau dragostea O femeie a castigat la Loto dupa ce a fost inselata si parasita de sotul ei
O femeie a câștigat la Loto după ce a fost înșelată și părăsită de soțul ei. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Banii sau dragostea? Este o întrebare pe care mulți și-o pun. Uneori nu poți să le ai pe ambele, iar asta o dovedește chiar povestea unei femei care a făcut înconjurul internetului.

O femeie din Columbia a câștigat un jackpot la două extrageri

Protagonista poveștii este o femeie din Columbia care a trecut prin momente fără precedent. Aceasta locuiește în Barranquilla și este de profesie croitoreasă.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost părăsită de soțul ei în urmă cu un an de zile. Bărbatul a ales-o atunci pe cea mai bună prietenă a sa, iar după o perioadă dificilă, norocul a dat peste ea.

Devastată de cele întâmplate, femeia a primit o răsplată la care probabil nu s-ar fi așteptat vreodată. Aceasta a reușit să câștige un jackpot dublu la loterie în Columbia.

ADVERTISEMENT

Mai exact, croitoreasa a încasat premiul cel mare de 300.000 de euro, cu doar două bilete de loterie. Acestea aveau să îi rezolve problemele financiare, în condițiile în care, după ce a fost părăsită de soț, risca să rămână fără casă.

Problemele financiare se accentuau

În ciuda situației în care se afla, femeia a vrut să își încerce norocul, așa că a cumpărat câteva bilete de loterie de la firma Supergiros. Trebuie menționat faptul că aici, șansele de a obține un jackpot câștigând două extrageri sunt aproape imposibile, însă femeia a reușit acest lucru.

ADVERTISEMENT

Biletul norocos a fost cumpărat chiar pe 17 ianuarie, în ziua în care se împlinea un an de când soțul ei a părăsit-o pentru cea mai bună prietenă și a lăsat-o îngropată în probleme financiare.

Și nu doar ea era afectată, ci și fiica sa, care din cauza lipsei de bani, nu putea să își achite taxele la facultate pentru a-și finaliza studiile.

ADVERTISEMENT

S-au adunat și taxe, dar și alte datorii, însă iată că norocul i-a surâs femeii într-un moment în care chiar avea nevoie de el, notează The Mirror.

Soțul ei a contactat-o după ce a câștigat la loterie

În momentul în care a aflat că a câștigat unul dintre cele mai mari jackpot-uri revendicate vreodată în țara din America de Sud, croitoreasa a fost în stare de șoc.

Trebuie menționat că în Columbia, premiile sunt pe măsura salariilor. În acest țară, salariul minim este de aproape 220 de euro, iar cel mediu de 383 de euro, astfel că premiul câștigat se poate spune că a îmbogățit-o pe femeie.

Iar fostul său soț, evident că a auzit de câștig, așa că a sunat-o pentru a o felicita. După toate cele întâmplate însă, femeia din Columbia a decis să ignore apelul și să se bucure de moment.

Amintim că cel mai mare premiul din istoria loteriei, de peste 2 miliarde de dolari, a fost câștigat de un bărbat anul trecut în Statele Unite. 

ADVERTISEMENT
Tags: