News

Bannerele electorale ale lui Călin Popescu Tăriceanu sunt cu virgulă între subiect și predicat!

27.08.2020 | 20:28
Bannerele electorale ale lui Calin Popescu Tariceanu sunt cu virgula intre subiect si predicat
ADVERTISEMENT

Bannerele electorale ale lui Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria Capitalei, conțin o greșeală gramaticală gravă: virgulă între subiect și predicat!

Eroarea a fost semnalată de scriitorul Radu Paraschivescu, într-o postare pe Facebook.

„Bucureștiul, merită un prim-ministru”, scrie pe afișele pe care liderul ALDE le-a răspândit în București, pentru a-și promova candidatura la Primăria Generală.

ADVERTISEMENT

Greșeală gramaticală flagrantă pe bannerele electorale ale lui Călin Popescu Tăriceanu!

„E o fotografie nereuşită. Făcută în grabă, pe o trecere de pietoni, cu o maşină de poliţie claxonând iritat. Mesajul ei este că Bucureştiul merită un prim-ministru exact cât merită virgula de pe banner să stea între subiect şi predicat”, a notat scriitorul Radu Paraschivescu, cel care a sesizat eroarea gramaticală, în postarea sa de pe Facebook.

E o fotografie nereușită. Făcută în grabă, pe o trecere de pietoni, cu o mașină de poliție claxonând iritat. Mesajul ei…

Posted by Radu Paraschivescu on Wednesday, August 26, 2020

Săptămâna trecută, în cadrul unei emisiuni la Digi24, fostul premier s-a încurcat atunci când a fost întrebat prețul unui bilet de autobuz!

ADVERTISEMENT

”Sunt o fire independentă, nu-mi place să depind de transportul în comun”, a declarat acesta, în emisiunea Adriana Nedelea la Fix.

Amintim faptul că decizia lui Călin Popescu Tăriceanu a fost aspru comentată de Cristian Tudor Popescu în cadrul unei emisiuni la Digi24, în care acesta l-a numit „pesedist”.

ADVERTISEMENT

„Tot comportamentul lui din ultimii ani a fost acela al unui pesedist și așa este perceput de către alegători. N-are cum să ia voturi din partea dreapta. Cine dintre votanții PNL și USR să treacă la Tăriceanu?”, a declarat CTP despre candidatura fostului prim-ministru.

Mai mult decât atât, candidatul ALDE l-a atacat pe Traian Băsescu, care participă la rândul său în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, numindu-l „informator al Securității”.

ADVERTISEMENT

„Ne-ai păcălit o dată, să-ți fie rușine! Ne-ai păcălit și a doua oară, tot rușine să-ți fie! Ne păcălești și a treia oară…să ne fie rușine!”, a scris Tăriceanu într-o publicație pe Facebook referitoare la candidatura lui Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT