Bănuia că soţia are un iubit. Îndurerat, a confruntat-o. Cînd a aflat cine e amantul, s-a sinucis

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 12:20
Bănuia că soţia are un iubit. Îndurerat, a confruntat-o. Cînd a aflat cine e amantul, s-a sinucis

Un bărbat care a aflat că soţia sa l-a înlocuit cu cel mai bun prieten a decis să îşi pună capăt zilelor. Donald Fambawapota, un poliţist de 32 de ani din Zimbabwe, se despărţise de soţie de şase luni în momentul în care a aflat că aceasta are un nou iubit. Când a ajuns la fosta lui casă, Donald a aflat că prietenul soţiei sale este chiar cel mai bun prieten al său, totodată coleg la locul de muncă.

Bărbatul a fost înfuriat şi de faptul că femeia l-a dat în judecată pentru a-i cere pensie alimentară. Potrivit autorităţilor, Donald şi-a bătut soţia, aşa că a fost arestat şi pus sub acuzare. Înainte să ajungă în faţa judecătorului, bărbatul s-a sinucis. Tatăl său a declarat că l-a găsit pe Donald spânzurat în apartamentul său închiriat.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×