Sport

Dinamo, aproape de un nou transfer! Anunţul lui Iuliu Mureşan pentru FANATIK: “Luăm decizia după derby!”. Exclusiv

Dinamo este aproape de un nou transfer. Baptiste Aloe se antrenează cu "câinii" şi oficialii clubului vor decide luni dacă îi vor oferi fundaşului central un contract.
29.01.2022 | 09:42
Dinamo aproape de un nou transfer Anuntul lui Iuliu Muresan pentru FANATIK Luam decizia dupa derby Exclusiv
Baptiste Aloe şi sigla lui Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut o campanie masivă de achiziţii în această iarnă şi nu se opreşte aici. “Câinii” au oficializat 10 transferuri şi mai ţintesc doi jucători până la închiderea listei.

Dinamo, aproape de un nou transfer! Baptiste Aloe ar putea semna cu “câinii” după derby

FANATIK a aflat că oficialii clubului sunt aproape de a-l semna pe francezul Baptiste Aloe. Fundaşul central arată o formă bună, iar Flavius Stoican şi oficialii clubului vor decide după derby-ul cu FCSB dacă îl păstrează sau nu pe francez.

ADVERTISEMENT

Pretenţiile fotbalistului în vârstă de 27 de ani facilitează negocierile. Din informaţiile FANATIK, Baptiste Aloe cere un salariu în jur de 5000 de euro pe lună, sumă agreată şi de conducătorii lui Dinamo.

Mureşan: “Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut şi eu la antrenament. Este ok, la un nivel bun”

Iuliu Mureşan a vorbit pentru FANATIK despre transferul lui Baptiste Aloe, spunând că jucătorul s-a prezentat bine la antrenamente şi sunt şanse mari să fie păstrat la Dinamo:

ADVERTISEMENT

“O să luăm decizia după meciul cu FCSB. Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut şi eu la antrenament. Este ok, la un nivel bun. 

Pretenţiile lui sunt normale, în limitele pe care le putem suporta. Noi avem nevoie de încă un atacant, dar dacă vorbim de un fundaş bun, nu ne deranjează”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Mai avem nevoie de un atacant şi cred că putem închide lista transferurilor”

Dinamo mai vrea să legitimeze un atacant după ce transferul lui Nikola Mandic a căzut şi negocierile cu francezul Serge Azankpo sunt blocate. Preşedintele lui Dinamo spune că doar pe postul de atacant va mai veni cineva:

“Transferul lui Mandic a căzut. Clubul are mai multe pretenţii pe care nu le putem satisface. Încă negociem cu francezul (n.r. Segbe Azankpo), dar să vedem care va fi situaţia. Mai avem nevoie de un atacant şi cred că putem închide lista transferurilor”, a spus Mureşan.

ADVERTISEMENT

Dinamo, 10 transferuri realizate: “Sunt fotbalişti buni, care sper că pot să facă faţă la presiune”

“Câinii” au reuşit până în acest moment 10 transferuri: Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Thomas Chesneau, Alin Buleică, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar şi Antoni Ivanov.

Iuliu Mureşan speră ca această campanie masivă să îşi arate roadele în a doua parte a campionatului şi Dinamo să iasă din situaţia dificilă în care se află:

“Am adus mulţi jucători şi am întărit lotul. Sunt fotbalişti buni, care sper că pot să facă faţă la presiune şi la ceea ce ne propunem noi. Nu este uşor, dar am încredere în aeşti jucători”, a spus administratorul special de la Dinamo.

Dinamo este penultima în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 12 puncte adunate după primele 22 de etape. “Câinii” joacă duminică, de la ora 20:00, derby-ul cu FCSB, în Şoseaua Ştefan cel Mare.

  • 10 transferuri a reuşit Dinamo în această iarnă
  • 5000 de euro este salariul solicitat de Baptiste Aloe
ADVERTISEMENT