ADVERTISEMENT
Hotnews

Barack Obama, atacat DUR: “E un RATAT! “

Regimul Kim Jong-Un a catalogat drept "mizerii" şi "văicăreli triste" criticile preşedintelui SUA, Barack Obama, referitoare la Coreea de Nord, numindu-l "ratat" pe liderul de la Casa Albă....
Autor: Ionuţ Cataramă | 25.01.2015 | 15:46
Barack Obama, atacat DUR:

Regimul Kim Jong-Un a catalogat drept “mizerii” şi “văicăreli triste” criticile preşedintelui SUA, Barack Obama, referitoare la Coreea de Nord, numindu-l “ratat” pe liderul de la Casa Albă.

ADVERTISEMENT

Barack Obama a declarat zilele trecute că regimul Kim Jong-Un se va prăbuşi într-o bună zi, numind Coreea de Nord drept “cea mai izolată, cea mai sancţionată şi cea mai alienată naţiune de pe Terra”. “Tipul de autoritarism din Coreea de Nord aproape că nu poate fi reprodus. Este un regim brutal, opresiv şi, drept efect, nu îşi poate nici măcar hrăni propriul popor. Peste un timp veţi vedea că un astfel de regim se va prăbuşi”, a afirmat Obama.

ADVERTISEMENT

Însă Coreea de Nord a replicat, afirmând că Obama este “un ratat” obsedat să menţină ostilitatea faţă de Phenian.

“Afirmaţiile lui Barack Obama sunt mizerii”, a reacţionat un purtător de cuvânt al Ministerului nord-coreean de Externe, citat de agenţia oficială KCNA.

ADVERTISEMENT

“Recentele declaraţii făcute de Barack Obama sunt doar văicărelile triste ale unui ratat înghesuit într-o colţ strâmt în toate confruntările cu Coreea de Nord”, a adăugat oficialul de la Phenian.

“Nu putem fi şocaţi să vedem că Obama este atât de preocupat să menţină aversiunea şi ostilitatea faţă de un stat suveran”, a insistat oficialul citat.

ADVERTISEMENT

sursa: mediafax.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!