News

Barack Obama divorțează de Michelle?! Ce anunță presa din SUA

09.08.2019 | 17:59
Barack Obama divorteaza de Michelle Ce anunta presa din SUA

Barack Obama divorțează de femeia lângă care a stat în ultimii 27 de ani, Michelle. Se pare că soția fostului președinte american este dezamăgită că petrece tot mai puțin timp alături de jumătatea sa Barack Obama. 

Barack Obama divorțează după 27 de ani de căsnicie

Presa de peste Ocean a dat o veste șocantă. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii Barack Obama divorțează de soția sa Michelle. Tabloidul american Globe a anunțat că Michelle va divorța după 27 de ani de căsnicie pentru că este furioasă și dezamăgită că petrece tot mai mult timp singură după ce Barack Obama a ales să călătorească în jurul lumii din motive profesionale.

„Michelle vrea mai mult de la Barack în ceea ce priveşte familia și este dezamăgită de faptul că alege să petreacă atât de mult timp la distanță. Ani de zile au făcut totul împreună și ea l-a susținut la fiecare pas. Așa că nu este de mirare că Michelle este furioasă acum”, a scris tabloidul american Globe.

Cei doi au împreună două fete
Presa de peste Ocean a scris că Barack Obama și Michelle au divorțat după o căsnicie de 27 de ani. Sursa foto: evz.ro

Care sunt motivele divorțului dintre Barack Obama și Michelle

Se pare că unul dintre motivele care ar fi dus la divorțul dintre Barack Obama și soția sa Michelle ar fi distanța. Fostul președinte american călătorește foarte mult în interest de serviciu, iar Michelle rămâne mereu acasă să aibă grijă de educația celor două fiice Malia (21 de ani) şi Sasha (18 ani).

Ceea ce a început ca un simplu zvon iată că ia tot mai multă amploare dacă este să ne luăm și după declarațiile soției lui Barack Obama. Michelle Obama a spus de mai multe ori că căsnicia este grea, iar după ce cariera soțului ei a început să urce căsnicia lor a trecut printr-o ușoară criză. Barack și Michelle Obama au fost nevoiți chiar să facă terapie de cuplu.

Unele reviste și ziare americane au scris că cei doi soți au camere separte și că nu mai există niciun fel de relație intimă între ei. Michelle Obama a fost catalogată de presa tabloidă ca fiind o persoană rece, egoistă şi distantă.

Tags: