Fotbal intern

Barajul Islanda – România, în altă țară din cauza vremii? Răzvan Burleanu anunță: ”UEFA poate să ia în considerare mutarea meciului”

07.03.2020 | 12:20
Barajul Islanda  Romania in alta tara din cauza vremii Razvan Burleanu anunta UEFA poate sa ia in considerare mutarea meciului
ADVERTISEMENT

În mai puțin de trei săptămâni, la Reykjavik, naționala României va înfrunta Islanda, în semifinalele barajului de calificare la EURO 2020. Vremea nefavorabilă din această parte a Europei ar putea face ca debutul lui Mirel Rădoi pe banca ”tricolorilor” să fie mutat în altă țară, anunță președintele FRF, Răzvan Burleanu.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,80 este cota pentru ”ambele înscriu: NU” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Barajul Islanda – România, în altă țară din cauza vremii? Răzvan Burleanu anunță: ”UEFA va trebui să ia în considerare mutarea meciului”

Răzvan Burleanu anunță că starea gazonului de la Reykjavik poate muta meciul Islanda – România, contând pentru barajul de calificare la Campionatul European din 2020, în altă țară.

Vremea nefavorabilă din Islanda i-a făcut pe oficialii Federației Române de Fotbal să țină permanent legătura cu UEFA pentru a afla dacă meciul se poate juca la Reykjavik, acolo unde gazdele își doresc cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Până la această oră, nordici au dat asigurări că suprafața de joc va fi practicabilă. Cu toate acestea, oamenii lui Răzvan Burleanu vor să se asigure că elevii lui Mirel Rădoi vor avea toate condițiile la ora meciului.

Președintele FRF a dezvăluit la ProSport UEFA nu exclude varianta mutării partidei, chiar dacă forul european își dorește ca întâlnirea să aibă loc în Islanda.

ADVERTISEMENT

”Islandezii, UEFA, își doresc practic ca meciul să se joace la Reykjavik. În schimb, dacă suprafața de joc nu va corespunde, bineînțeles că UEFA va trebui să ia în considerare și mutarea meciului.

Cu 3-5 zile înainte, se va lua această decizie. Totodată, practic noi primim informații în fiecare săptămână despre situația suprafeței de joc.

ADVERTISEMENT

UEFA și-a desemnat un reprezentant pentru acest stadion, astfel încât să poți să iei o decizie cu cât mai mult timp înainte”, a declarat Răzvan Burleanu pentru sursa citată.

Islanda – România, mutat de la Reykjavik la Copenhaga?

Răzvan Burleanu a mai spus că, dacă varianta Reykjavik cade, meciul se poate disputa în Danemarca.

”Fiindcă, iarăși, ne interesează foarte mult și suporterii noștri. Din momentul în care și-au luat bilet la acest meci, să poată avea toate informațiile necesare.

Stadionul cel mai apropiat pe care s-ar putea juca, în cazul în care suprafața de joc nu va corespunde, este cel din Copenhaga, din Danemarca” a mai spus președintele FRF

ADVERTISEMENT