News

Barbara Isasi, femeia care i-a luat mințile lui Mihai Bendeac, la iUmor: “Mama, ai văzut ce frumoasă e?”

30.03.2019 | 22:29
Mihai Bendeac s-a indragostit de Barbara Isasi

Mihai Bendeac s-a îndrăgostit iremediabil! Juratul de la iUmor s-a îndrăgostit chiar de …călăul său din ediţia de sâmbătă seara a celebrei emisiuni difuzată de Antena 1.

Mihai Bendeac s-a îndrăgostit la prima vedere de solista trupei Mandinga, Barbara Isasi

Frumoasa care i-a furat inima lui Mihai Bendeac este nimeni alta decât solista trupei Mandinga! Cei doi sunt colegi de muncă, cumva, deoarece şi frumoasa Barbara Isasi este sub contract cu Antena 1, după ce a câştigat emisiunea “Te cunosc de undeva”. În ediţia de săptămâna trecută, Mihai Bendeac a spus în timpul emisiunii că o place foarte mult pe frumoasa cântăreaţă.

Producătorii emisiunii iUmor le-a pregătit o surpriză de proporţii celor trei juraţi ai emisiunii iUmor, dar mai ales lui Mihai Bendeac. Deodată s-au trezit că ei sunt cei luaţi la ţintă de invitaţi celebri, dar şi de mama lui Mihai Bendeac, dar şi cea a Deliei. Invitată în ediţia de roast a fost şi frumoasa mulatră Barbara Isasi. Aşadar, după ce l-a făcut cu ou şi cu oţet, Mihai Bendeac s-a declarat total îndrăgostit de solista trupei Mandinga.

Mihai Bendeac, total dezamagit atunci cand a aflat ca Barbara Isasi are un iubit

Mihai Bendeac a fost foarte dezamăgit când a auzit că iubirea vieţii sale are un iubit

“Mi s-a făcut jena de mine, jena totală! Vai de capul și de zilele mele! Cum sa o chemați cu iubitul ei? Mama, ce frumoasa e! Ai văzut cum arată femeia asta? Du-te, ba, de aici! Mama, cum rade! Barbara, spune-mi ce-ți place! Așa as putea cuceri femeile! Vreau sa îți fac tot ce îți place”, a declarat ruşinat Mihai Bendeac.

Celebrul actor şi-a văzut însă visul spulberat, după ce a aflat că iubirea vieţii sale, femeia de care s-a îndrăgostit la prima vedere, într-o dimineaţă când a deschis televizorul, are prieten şi, mai mult, acesta se afla chiar în culisele emisiunii iUmor.