Sport

Barbara Schett șochează cu o declarație despre Simona Halep și Emma Răducanu: „Pe stradă nimeni nu le-ar recunoaște”

Fosta jucătoare austriacă de tenis Barbara Schett a făcut o declarație extrem de surprinzătoare la adresa Simonei Halep și a Emmei Răducanu, pe care nu le vede ca fiind două superstaruri.
15.11.2021 | 10:24
Barbara Schett socheaza cu o declaratie despre Simona Halep si Emma Raducanu Pe strada nimeni nu lear recunoaste
Barbara Schett șochează cu o declarație despre Simona Halep și Emma Răducanu: „Pe stradă nimeni nu le-ar recunoaște”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fost loc 7 mondial și deținătoare a 10 titluri WTA, Barbara Schett a făcut afirmații halucinante în legătura cu popularitatea Simonei Halep și a Emmei Răducanu. Fosta jucătoare austriacă nu crede că cele două românce au statutul unor superstaruri.

Halep și Răducanu au participat săptămâna trecută la WTA Linz Open, acolo unde au fost primele două favorite ale turneului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Schett e de părere că nimeni din oraș nu le-ar fi recunoscut pe cele două jucătoare.

Simona Halep și Emma Răducanu, contestate de Barbara Schett

„Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante, personalități puternice. ATP are o mulțime în aceste zile, dar în WTA este mai complicat. Când jucam, oamenii știau numele starurilor.

ADVERTISEMENT

Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu este cazul în Linz.

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut absolut nimic.

Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA”, a declarat Barbara Schett, conform WeLoveTennis.

ADVERTISEMENT

În ciuda stautului de favorite, Simona Halep și Emma Răducanu nu au reușit să câștige turneul de la Linz. Sportiva britanică a părăsit rapid competiția, în timp ce Simona Halep nu a putut aborda semifinala cu Jaqueline Cristian din cauza unei noi accidentări, de această dată la genunchiul piciorului stâng.

WTA Linz a fost câștigat de o americancă, Alison Riske (locul 73 WTA).

Organizatorii WTA Linz au contrazis-o pe Schett. Prezentare de gală pentru Simona Halep înaintea turneului

 „Halep vine la Linz din postura de femeie recent măritată. Ea s-a măritat cu partenerul său, antreprenorul și multimilionarul Toni Iuruc. Milionara Halep are, de asemenea, o inimă mare când vine vorba despre copii. Face donații generoase pentru a ajutat copiii să joace tenis.

ADVERTISEMENT

Are un proiect împreună cu Federația Română de Tenis și Ministerul Educației cu scopul de a crește numărul profesioniștilor din tenis și de a încuraja copiii să practice acest sport de la o vârstă fragedă. De asemenea, Halep a înființat o fundație”, a fost mesajul organizatorilor de la Linz.

ADVERTISEMENT