News

Un bărbat din Constanța, luat de mascați din propria locuință după ce a amenințat polițiștii pe Facebook

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost arestat de oamenii legii, după ce a lansat mai multe amenințări și injurii în mediul online, pe pagina de Faecbook.
08.12.2021 | 23:52
Un barbat din Constanta luat de mascati din propria locuinta dupa ce a amenintat politistii pe Facebook
ADVERTISEMENT

Individul din Constanța a pornit un live în care își exprimă supărarea pentru unul dintre polițiștii de la Secția 5 care anchetează cazul său. Primele informații arată că tânărul este un interlop cunoscut.

Bărbatul susține că organul de ordine ar fi insistat pe lângă victimele sale pentru a depune plânge împotriva sa, lucru care nu i-a fost deloc pe plac, de aici și amenințările din online.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care bărbatul de 25 de ani a pornit un val de înjurături la adresa polițistului, timp de patru minute. Procurorii de pe lângă Judecătoria Constanța s-au autosesizat.

Bărbat din Constanța, săltat după un live pe Facebook. A înjurat un polițist

Supărarea și amenințările i-a făcut pe mascați să ia măsuri. Aceștia au aflat care este adresa bărbatului și au descins la adresă, unde l-au încătușat. A fost dus direct la audieri.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la investigații criminale au deschis un dosar penal pe numele individului. În momentul de față acesta este cercetat pentru ultraj.

În cazul în care va fi găsit vinovat riscă să ajungă ani buni în spatele gratiilor, în ciuda faptului că și-a recunoscut vina într-o oarecare măsură.

ADVERTISEMENT

„Acesta a fost identificat la domiciliu şi a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, a declarat Andreea Iliescu de la IPJ Constanţa, conform observatornews.ro.

„De ce ai ameninţat poliţiştii? De ce ai reacţionat aşa? Regreţi că ai ameninţat?”, este întrebarea pe care i-o adresează un reporter individului.

ADVERTISEMENT

„Da, da, da”, este răspunsul bărbatului în vârstă de 25 de ani, din Constanța, care riscă până la 4 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Legile din România prea permisive cu delincvenții?

Sursa menționată mai arată că, filmarea a fost realizată în data de 27 noiembrie 2021, vecinii bărbatului din Constanța fiind de părere că legea este mult prea permisivă.

„Cred că e şi vina poliţiei, unu la mână, de obicei sunt prea… nu ştiu cum să zic”, spune un localnic.

„Permisivi?”, întreabă reporterul. „Exact! Puşcăria ar fi cel mai simplu mod de a rezolva problema”, adaugă omul.

ADVERTISEMENT