News

Bărbat arestat după ce a încercat să abuzeze o femeie în toaleta unui centru comercial din Capitală

10.01.2021 | 15:58
Barbat arestat dupa ce a incercat sa abuzeze o femeie in toaleta unui centru comercial din Capitala
ADVERTISEMENT

Un bărbat aflat sub influența drogurilor a intrat în toaleta femeilor dintr-un centru comercial din București și a încercat să violeze o femeie. Agresorul a fost reținut de polițiștii Secției 22.

În ajutorul femeii agresate au sărit imediat alți clienți dar și una dintre angajatele care se ocupa cu curățenia centrului comercial, care l-au pus pe fugă pe agresor.

ADVERTISEMENT

A fost sesizată poliția printr-un apel la numărul unic de urgență 112, iar polițiștii l-au identificat și reținut pe agresor în apropierea centrului comercial.

Agresorul a fost alungat de femeia de serviciu cu un mop

Agresiunea a avut loc vineri seara, când tânărul, aflat sub influența unor substanțe psihotrope, a intrat în centrul comercial, apoi s-a dus către toaleta femeilor, unde se afla o femeie în vârstă de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

În momentul în care femeia l-a luat la întrebări, bărbatul a încercat să o dezbrace şi să o violeze. Femeia a strigat după ajutor reușind să alerteze alți clienți aflați în zonă și pe una dintre angajatele centrului comercial responsabilă cu curățenia. Aceasta din urmă a folosit un mop pentru a-l alunga pe agresor.

Foto: Captura antena3.ro

“La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 de ani și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, care, în scurt timp, l-au depistat, imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel în cauză a fost reținut și prezentat magistraților.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol”, se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei, citată de Antena 3.

ADVERTISEMENT