News

Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani! Orădeanul a luat-o pe fata chiar din casa bunicilor

14.08.2019 | 20:11
Barbat arestat dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o minora de 14 ani Oradeanul a luato pe fata chiar din casa bunicilor
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani! Orădeanul, în vârstă de 49 de ani a fost reţinut de poliţiştii clujeni pentru 24 de ore. Oamenii legii au stabilit că pe data de 12 august, bărbatul respectiv a luat-o cu maşina pe fată chiar de la locuinţa bunicilor săi, din Cămăraşu, judeţul Cluj, și amândoi s-au îndreptat înspre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autorităţile, întrucât fata nu le-ar fi spus unde pleacă şi cu cine anume.

Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani!

“În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, Serviciului de Investigaţii Criminale, Criminalistic pentru depistarea minorei în faza inițială, apoi stabilirea circumstanţelor exacte în care aceasta a părăsit domiciliul bunicilor din satul Cămărașu.

În urma identificării autoturismului în care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră, fiind depistaţi pe raza municipiului Oradea. Am reușit în cele din urmă să-l găsim pe bărbat. Acesta a recunoscut că a mers să o ia chiar de acasă pe fată, dar spune că nu știa că era minoră. În altă ordine de idei, bărbatul a fost reținut imediat de echipajele de poliție care l-au condus la secție.

Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani! Arest
Poliția l-a reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Sursa foto – facebook

Orădeanul a luat-o pe fata chiar din casa bunicilor

Acesta va petrece următoarele 24 de ore în arest după ce a recunoscut că a întreținut relații sexuale, în urmă cu doar câteva zile cu o fată, fără să îi știe însă vârsta. Trebuie specificat că în acest caz continuă ancheta organelor abilitate. Situația va fi predată Procuraturii și bărbatul a fost înștiințat că ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru o perioadă mai mare”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi abordat-o pe minoră pe reţelele de socializare, iar ulterior s-ar fi întâlnit. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi au întreţinut relaţii sexuale.