News
notix pixel id

Bărbat cercetat pentru omor, găsit mort în arestul IPJ Teleorman

25.01.2021 | 20:27
Bărbat cercetat pentru omor, găsit mort în arestul IPJ Teleorman
Bărbat cercetat pentru omor, găsit mort în arestul IPJ Teleorman Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 54 de ani a murit în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman unde se afla de la jumătatea lunii decembrie, fiind cercetat pentru omor.

Polițiștii l-au găsit în stare de inconștiență, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul, au informat reprezentanții IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, a fost constituită o echipă de cercetare care urmează a stabili cauzele și împrejurările producerii decesului persoanei aflată în arest.

ADVERTISEMENT

Cercetat pentru omor, mort în arest

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost găsit în stare de inconștiență într-una dintre camerele de detenție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

“În cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Teleorman, poliţiştii aflaţi în timpul serviciului au constatat că, în una dintre camerele de deţinere, un bărbat este în stare de inconştienţă iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârsta de 54 de ani, pe numele căruia exista emisă o măsură privativă de libertate, din data de 15.12.2020, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, precizează IPJ Teleorman.

IPJ Teleorman mai precizează că a fost constituită o echipă de cercetare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri