News

Bărbat de 32 de ani, omorât de un tânăr de 19 ani cu o singură lovitură

20.05.2020 | 14:31
Bărbat de 32 de ani, omorât de un tânăr de 19 ani cu o singură lovitură
Bărbat de 32 de ani, omorât de un tânăr de 19 ani cu o singură lovitură. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 32 de ani din Reșița a fost omorât de un tânăr de 19 ani, cu o singură lovitură, ca urmare a unui conflict spontan, izbucnit în noaptea de marți spre miercuri.

Bărbat de 32 de ani, omorât de un tânăr de 19 ani cu o singură lovitură

Un bărbat de 32 de ani, din Reșița, a fost omorât de un tânăr de 19 ani cu o singură lovitură, ca urmare a izbucnirii unui conflict spontan, anunță reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a decedat în noaptea de marți spre miercuri, ca urmare a unei lovituri aplicate de tânărul de 19 ani, transmit oamenii legii.

“Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic şi este inconştientă.

ADVERTISEMENT

Echipajul deplasat la faţa locului a stabilit faptul că în cursul serii, în jurul orei 22,40, pe strada Calea Caransebeşului, a izbucnit un conflict spontan între doi bărbaţi, de 19 şi 32 de ani, din Reşiţa, care s-au agresat reciproc”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Bărbatul a decedat la scurt timp după lovitură

Oamenii legii spun că a fost nevoie de o singură lovitură pentru ca bărbatul de 32 de ani să cadă la pământ, în stare de inconștiență, decedând la scurt timp.

În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconştient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanţă, decedând ulterior”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 32 de ani a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a se efectua autopsia, ce va determina cu exactitate cauza decesului, timp în care tânărul de 19 ani a fost plasat în custodia poliţiei.

Oamenii legii au anunțat că a fost întocmit un dosar penal în acest caz, iar cercetările vor fi continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Rezultatele cercetărilor şi ale necropsiei vor dicta măsuri legale în cauză, a mai transmis IPJ Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri