News

Bărbat de 37 de ani, înjunghiat mortal în fața fiicei sale. Atacul, filmat de martori, nimeni nu a intervenit

Un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat mortal în fața fiicei sale. Întregul eveniment a fost filmat de martori, dar nimeni nu a intervenit.
29.03.2023 | 23:49
Barbat de 37 de ani injunghiat mortal in fata fiicei sale Atacul filmat de martori nimeni nu a intervenit
Un bărbat a fost înjunghiat mortal în fața fiicei de 3 ani. I-a cerut atacatorului să nu mai fumeze lângă micuță. Sursa foto: CBC.ca / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paul Stanley Schmidt, un bărbat de 37 de ani din Canada, a fost înjunghiat mortal, în weekend. Totul s-a petrecut în fața fiicei sale de doar 3 anișori. Tragedia a avut ca punct de plecare un conflict iscat între părinte și un individ care fuma în apropiere de copilă.

Un bărbat a fost înjunghiat mortal în fața fiicei de 3 ani. I-a cerut atacatorului să nu mai fumeze lângă micuță

Totul s-a întâmplat duminică, în fața unui un Starbucks din Vancouver. Paul a fost atacat în zona cafenelei, după ce i-ar fi cerut unui bărbat să nu mai fumeze lângă fiica lui de 3 ani, a declarat mama victimei pentru Vancouver City News.

ADVERTISEMENT

Este îngrozitor ceea ce s-a întâmplat cu băiatul meu. Încerca doar să-și protejeze fiica. Sunt supărată și foarte tristă de acest eveniment”, a declarat, devastată de durere, Kathy Schmidt.

La fel de grav este faptul că momentul uciderii lui Paul a fost filmat de oamenii aflați în zonă și nimeni nu a intervenit în ajutorul tânărului tată. Mama victimei a remarcat acest aspect.

ADVERTISEMENT

În ce fel de lume trăim când îți duci familia la o cafenea, iar apoi, în mijlocul după-amiezii, ești atacat și ucis, cu mulți oameni în jur care se uită la tine și filmează totul?”, s-a întrebat mama tânărului.

Kathy mai spune despre băiatul său că era un artist, un om căruia îi plăcea natura. El adora drumețiile și mersul pe jos, pescuitul și joggingul. ”Îi plăcea să stea în aer liber și îi plăcea să-și ducă fiica în parc”, mai spune femeia.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, o pagină GoFundMe a fost lansată de către Societatea Dr. Sun Yat-Sen Garden, cu scopul de a strânge 200.000 de dolari pentru a sprijini familia Schmidt. Începând de marți după-amiază, s-au strâns peste 23.000 de dolari.

Poliția din Vancouver cere oamenilor care au filmat atacul să nu distribuie imaginile

Poliția din Vancouver este la curent cu faptul că mai mulți martori au filmat scenele șocante de duminică. Potrivit presei canadiene, care nu a difuzat imaginile, pe filmare se poate vedea cum tânărul tată înjunghiat se ține de stomac. Apoi cade la pământ și devine inconștient. Pe caldarâm se vede o cantitate mare de sânge.

ADVERTISEMENT

În acest sens, poliția face un apel la cetățeni să nu distribuie imaginile. ”Solicităm oricui a fost martor la crima de duminică sau oricui are clipuri să ne contacteze și să discute cu anchetatorii noștri”, a declarat sergentul Steve Addison.

”Videoclipurile și relatările martorilor oculari ar putea fi dovezi importante în acest caz. În interesul anchetei în curs și din respect pentru toți cei afectați de această crimă, le cerem oamenilor să nu posteze videoclipuri pe rețelele de socializare.”

Suspectul acestei crime a fost identificat de poliție. Acesta se numește Singh Gosal, are 32 de ani, și a fost acuzat de crimă de gradul II. A fost arestat încă de duminică, la fața locului. Tânărul urmează să apară în instanță pe 11 aprilie.

ADVERTISEMENT
Tags: