News

Bărbat de 40 de ani, găsit mort în faţa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Care este prima ipoteză a anchetatorilor

04.05.2021 | 13:45
Barbat de 40 de ani gasit mort in fata unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei Care este prima ipoteza a anchetatorilor
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a fost găsit mort în fața unui bloc. Tragedia s-a petrecut în cartierul Titan.

Bărbatul avea 40 de ani, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că s-a aruncat de le etajul 9 al blocului în care locuia, conform Observatornews.

ADVERTISEMENT

Victima locuia în casă cu un alt bărbat, însă poliţiştii nu au găsit pe nimeni, atunci când au intrat în apartament. Nu se cunoaște momentan motivul pentru care a recurs la acest gest bărbatul.

Un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort în faţa unui bloc din Titan. S-a aruncat de le etajul 9

Se pare că victima locuia cu chirie într-un apartament din Titan. Marți, 5 mai, bărbatul de 40 de ani a fost găsit mort în fața clădirii.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă. Cadavrul a fost ridicat și urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vor continua în vederea stabilirii cauzelor în care s-a produs tragedia.

Un caz similar s-a petrecut şi în Berceni

Recent, un caz similar s-a petrecut în cartierul Berceni. Un bărbat de 66 de ani, tată a trei copii, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la geamul apartamentului în care locuia.

ADVERTISEMENT

„ Era cam bolnav. Am înțeles că intrase în depresie de ceva vreme. Ştiu că suferea și de alte boli, dar nu ştiu exact ce anume. Avea 3 băieți și o fată, unul dintre băieți era acasă când s-a întâmplat tragedia”, a declarat un martor.

Cazul a fost preluat de către lucrători din cadrul Secției 16 Poliție, pentru continuarea cercetărilor

ADVERTISEMENT

„În zona Bd. Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a precipitat de la etajul 8 al imobilului. La fața locului s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D., care au constatat și declarat decesul, iar la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: