ADVERTISEMENT
News

Bărbat de 49 de ani, găsit mort într-un apartament. Era infectat cu Covid-19. ”A refuzat internarea”

Autor: Robert Cristea | 27.04.2021 | 19:42
Bărbat de 49 de ani, găsit mort într-un apartament. Era infectat cu Covid-19. ”A refuzat internarea”
Bărbat de 49 de ani, găsit mort într-un apartament. Era infectat cu Covid-19. ”A refuzat internarea”. Foto: Inquam Photos Attila Szabo

Un bărbat de 49 de ani, bolnav de Covid-19, a fost găsit decedat într-un apartament din Galaţi. Se pare că acesta ar fi refuzat internarea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era din Republica Moldova și s-a infectat cu noul coronavirus. Autorităţile au fost alertate de administratorul blocului care ştia că bărbatul se simte rău, conform Adevărul.

Luni, pompierii au spart uşa apartamentului şi au găsit cadavrul. Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei. Bolnavă de Covid-19 este şi soţia. Aceasta era deja la spital, internată.

Un bărbat infectat cu Covid-19 a fost găsit mort într-un apartament din Galați

„Bărbatul de 49 de ani avea cetăţenie moldovenească. Împreună cu soţia lui stătea la Galaţi în chirie. Pe 18 aprilie, el şi soţia au fost testaţi. La testul rapid, ea a avut rezultat pozitiv, el negativ.

ADVERTISEMENT

Totuşi, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a declarat reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Mihai Polinschi.

Administratorul blocului în care locuia cuplul a alertat autorităţile deoarece bărbatul nu a răspuns la uşă.

„Administratorul a mers la el la uşă duminică, se vedea că se simte rău. Luni l-a căutat din nou şi, pentru că nu a răspuns, a sunat la 112. Uşa a fost spartă, bărbatul a fost găsit decedat în casă. Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei, el era pozitiv”, a mai spus medicul Polinschi.

ADVERTISEMENT

Cazul este anchetat de autorităţile din Galați. Medicii le recomandă celor care au simptome să meargă de urgenţă la spital.

„Noi le recomandăm oamenilor să meargă la spital. Chiar dacă nu sunt internaţi, îi vede un medic. Nimeni nu trebuie să întârzie, unii nu au simptome şi situaţia poate fi gravă”, a precizat Mihai Polinschi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!