News

Bărbat de 70 de ani din Vaslui, găsit înjunghiat în locuință. Dosar de moarte suspectă deschis de Poliție

29.04.2021 | 11:17
Barbat de 70 de ani din Vaslui gasit injunghiat in locuinta Dosar de moarte suspecta deschis de Politie
ADVERTISEMENT

Descoperire terifiantă în județul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit înjunghiat în propria locuință. În urma acestui caz, Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

Trupul bătrânului a fost găsit de familia acestuia, care imediat a alertat autoritățile. Victima prezenta plăgi înjunghiate şi zdrobite pe tot corpul.

ADVERTISEMENT

Ajuns la fața locului, echipajul SAJ însoțit de un medic nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

Caz șocant în Vaslui. Bărbat de 70 de ani, găsit înjunghiat în propria casă

Micuța comună Perieni din județul Vaslui, cu o populație de doar 3.500 de locuitori, a fost cutremurată în această săptămână de un caz tragic.

ADVERTISEMENT

Un cetățean de 70 de ani a fost găsit mort în propria locuinţă. Conform datelor existente până la această oră, medicii au constatat decesul şi au observat faptul că bătrânul are multiple plăgi înjunghiate şi zdrobite pe tot corpul.

Cei de la Poliție anunță că au preluat cazul și au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, scrie site-ul Bzi.

ADVERTISEMENT

În localitatea Perieni din judeţul Vaslui a fost găsit un bărbat în vârstă de 70 de ani, decedat la domiciliu. Familia l-a descoperit. Bărbatul prezenta multiple plăgi înjunghiate şi zdrobite pe tot corpul.

Nu ştim cu exactitate contextul. A fost trimis un echipaj SAJ cu medica de la Bârlad care a constatat decesul. Semnele morţii erau deja instalate.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost preluat de poliţişti care au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”, spun autoritățile locale, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: