News

Bărbat decedat după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Cluj. Un gest banal i-ar fi adus moartea

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au transmis luni că un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Mănăștur.
29.08.2022 | 22:54
Barbat decedat dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Cluj Un gest banal iar fi adus moartea
În fața acestui bloc a decedat bărbatul în vârstă de 30 de ani. Foto: ISU Cluj
ADVERTISEMENT

La puțin timp după ce unul dintre vecini a sunat la numărul de urgență 112, pe strada Taberei au ajuns medicii și pompierii. Bărbatul a fost găsit în stare de semiconștiență.

Bărbat decedat din cauza unui moment de neatenție

De asemenea, salvatorii au observat că acesta avea mai multe traumatisme. La câteva momente după ce au ajuns la locul incidentului, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Medicii au încercat să îl resusciteze aproximativ 60 de minute, dar din nefericire, eforturile acestora nu au avut succes. În cele din urmă, a fost constatat decesul.

În fața blocului în care a fost raportat accidentul a mai ajuns și o autospecială cu modul de descarcerare. ”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat căzut de la înălțime pe strada Taberei din municipiul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme.

Medicii au încercat să îl resusciteze zeci de minute

Acesta era în stare de semiconștiență. La scurt timp a intrat în stop cardio-respirator, moment în care au fost începute manevrele de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost susținute mai bine de o oră, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale bărbatului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. Conform informațiilor din presa locală, bărbatul ar fi căzut de la etaj când s-a întins după rufe. Din păcate, acel moment de neatenție i-a fost fatal.

Tot luni, o fată de 14 ani din București a murit după ce a căzut de la etajul trei. În acest caz, polițiștii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat pe strada Anghelache Ivan, din Sectorul 5. Conform primelor informații, fata în vârstă de 14 ani era singură în casă în momentul în care a căzut de la etaj și a fost observată de trecători.

 

ADVERTISEMENT
Tags: