News

Bărbat din Botoşani, omorât de tovarăşul de pahar. De la ce a pornit scandalul

25.08.2020 | 11:01
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Botoșani a fost ucis pentru o țigară.  Omul, în vârstă de 48 de ani, se afla la o terasă și a simțit nevoia stringentă de a fuma.

Victima i-a cerut o țigară unui consătean de numai 22 de ani. Cei doi au intrat însă repede în conflict și lucrurile au degenerat.

ADVERTISEMENT

A urmat o ceartă ca în povești în care au fost implicate mai multe persoane. După o vreme lucrurile păreau că s-au liniștit. Apoi, pe drumul spre casă, agresorul s-a înâlnit  cu bărbatul de 48 de ani și l-a lovit de mai multe ori cu o rangă.

Bărbat, ucis pentru o țigară. Incidentul s-a petrecut în Botoșani

Pe drumul spre casă, bărbatul de 48 de ani, a fost prins într-o ambuscadă. Se pare că trei tineri din sat s-au ascuns pe drum și și-au așteptat victima.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost lovit de mai multe ori cu o rangă. El a fost găsit într-o baltă de sânge, fără suflare, chiar de către soția sa și un vecin.

“A reieşit ca respectivul tânăr, după ce avusese la bar un schimb de replici cu victima, s-a dus acasă, s-a înarmat cu o ţeavă metalică, a revenit şi şi-a surprins victima pe drumul public”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror Botoşani.

ADVERTISEMENT

Îngroziți, oamenii au apelat 112 și la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanțe. Bărbatul nu a mai putut fi salvat. Agresorul are la rândul său mai multe traumatisme. El a fost internat în spital. Urmează să fie cercetat pentru omor.

O altă crimă înfiorătoare s-a petrecut recent într-o localitate din judeţul Botoşani. O femeie de 62 de ani a murit după ce a fost lovită cu un topor de către concubinul ei. Cei doi locuiau împreună de aproape 7 ani.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am dus după ea că am văzut-o jos, iar el stătea la masă şi fuma. Noi am ieşit să strigăm după ajutor, iar el a ieşit cu toporul şi se plimba. S-a dus până în faţa la poliţie, iar poliţistul i-a spus să arunce toporul. L-a aruncat peste gard,” a declarat un vecin.

ADVERTISEMENT