News

Bărbat din București, rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului. Vatman: ”Este un tronson vechi”. Exclusiv

Un călător din București a fost rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului. În exclusivitate pentru FANATIK, un vatman spune ce probleme sunt în zona producerii incidentului.
25.06.2021 | 15:11
Barbat din Bucuresti ranit de o bucata de sina care a intrat prin podeaua tramvaiului Vatman Este un tronson vechi Exclusiv
Bărbat din București, rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului. Vatman: ”Este un tronson vechi”. Exclusiv. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un călător a fost rănit, vineri, într-un tramvai care circulă pe linia 19 din București. O bucată de șină ruptă a intrat prin podeaua tramvaiului și l-a rănit la un picior.

Bărbat din București, rănit de o bucată de șină care a intrat prin podea într-un tramvai

Evenimentul a fost consemnat pe strada Nerva Traian, chiar într-o stație. La un moment dat, o șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt și a pătruns prin podeaua vagonului.

ADVERTISEMENT

Ceilalți călători i-au acordat primul ajutor. Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj de la SMURD, după ce a fost apelat serviciul Unic de Urgență 112.

Circulația tramvaielor pe linia 19 a o fost restricționată. La fața locului s-au mai deplasat polițiști și angajați de la STB, care au demarat o anchetă.

ADVERTISEMENT

Societatea de Transport București a anunțat, pe Twitter, că linia 19 este ”blocată pe str. Nerva Traian, la plecarea din stația Papazoglu, pe sensul spre Complex Titan. Cauza: eveniment de circulație”.

Un martor la evenimentul din tramvai a relatat pe Facebook accidentul neobișnuit la care a fost martor.

ADVERTISEMENT

”Bucata din șină/calea de rulare ruptă și intrată în salon. Un pasager rănit. I se acordă primul ajutor de către două doamne din tramvai. Ambulanța a sosit la 10 minute. Inițial am crezut că a deraiat tramvaiul, dar se pare că șina s-a dilatat. Circulație îngreunată. Tramvaie oprite. Destul de grav”, scrie călătorul.

Vatman din Capitală: ”Este un tronson vechi”

Un vatman din București, care cunoaște zona în care s-a produs incidentul de vineri, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, că tronsonul respectiv este foarte vechi. Calea de rulare ar trebui modernizată pentru a se evita astfel de incident, mai spune acesta.

ADVERTISEMENT

”În zona respectivă este un tronson foarte vechi, șina este îmbătrânită, ar trebui modernizată calea de rulare. Din cauza căldurii excesive, linia s-a dilatat, s-a rupt şi a pătruns prin podea”, a declarat un vatman care circulă pe traseul 19 pentru FANATIK.

Incident cu un tramvai din Capitală raportat în această săptămână

În urmă cu câteva zile, un alt incident în care a fost implicat un tramvai s-a semnalat în Capitală. Pe 23 iunie, un tramvai care circula pe linia traseului 32 a deraiat de pe șine. Reprezentanții STB au anunțat că tramvaiul se afla în probe, astfel încât se deplasa fără călători, iar în incident nu au fost persoane rănite.

”Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, la staţia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piaţa Unirii. Cauza: deraiere. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, anunța STB, pe pagina proprie de Twitter acum două zile, atunci când a avut loc incidentul.

ADVERTISEMENT
Tags: