ADVERTISEMENT
News

Bărbat din București, rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului. Vatman: ”Este un tronson vechi”. Exclusiv

Un călător din București a fost rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului. În exclusivitate pentru FANATIK, un vatman spune ce probleme sunt în zona producerii incidentului.
Autor: Adrian Baciu | 25.06.2021 | 15:11
Bărbat din București, rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului. Vatman: ”Este un tronson vechi”. Exclusiv
Bărbat din București, rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului. Vatman: ”Este un tronson vechi”. Exclusiv. Sursa foto: hepta.ro

Un călător a fost rănit, vineri, într-un tramvai care circulă pe linia 19 din București. O bucată de șină ruptă a intrat prin podeaua tramvaiului și l-a rănit la un picior.

ADVERTISEMENT

Bărbat din București, rănit de o bucată de șină care a intrat prin podea într-un tramvai

Evenimentul a fost consemnat pe strada Nerva Traian, chiar într-o stație. La un moment dat, o șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt și a pătruns prin podeaua vagonului.

Ceilalți călători i-au acordat primul ajutor. Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj de la SMURD, după ce a fost apelat serviciul Unic de Urgență 112.

ADVERTISEMENT

Circulația tramvaielor pe linia 19 a o fost restricționată. La fața locului s-au mai deplasat polițiști și angajați de la STB, care au demarat o anchetă.

Societatea de Transport București a anunțat, pe Twitter, că linia 19 este ”blocată pe str. Nerva Traian, la plecarea din stația Papazoglu, pe sensul spre Complex Titan. Cauza: eveniment de circulație”.

ADVERTISEMENT

Un martor la evenimentul din tramvai a relatat pe Facebook accidentul neobișnuit la care a fost martor.

”Bucata din șină/calea de rulare ruptă și intrată în salon. Un pasager rănit. I se acordă primul ajutor de către două doamne din tramvai. Ambulanța a sosit la 10 minute. Inițial am crezut că a deraiat tramvaiul, dar se pare că șina s-a dilatat. Circulație îngreunată. Tramvaie oprite. Destul de grav”, scrie călătorul.

ADVERTISEMENT

Vatman din Capitală: ”Este un tronson vechi”

Un vatman din București, care cunoaște zona în care s-a produs incidentul de vineri, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, că tronsonul respectiv este foarte vechi. Calea de rulare ar trebui modernizată pentru a se evita astfel de incident, mai spune acesta.

ADVERTISEMENT

”În zona respectivă este un tronson foarte vechi, șina este îmbătrânită, ar trebui modernizată calea de rulare. Din cauza căldurii excesive, linia s-a dilatat, s-a rupt şi a pătruns prin podea”, a declarat un vatman care circulă pe traseul 19 pentru FANATIK.

Incident cu un tramvai din Capitală raportat în această săptămână

În urmă cu câteva zile, un alt incident în care a fost implicat un tramvai s-a semnalat în Capitală. Pe 23 iunie, un tramvai care circula pe linia traseului 32 a deraiat de pe șine. Reprezentanții STB au anunțat că tramvaiul se afla în probe, astfel încât se deplasa fără călători, iar în incident nu au fost persoane rănite.

ADVERTISEMENT

”Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, la staţia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piaţa Unirii. Cauza: deraiere. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, anunța STB, pe pagina proprie de Twitter acum două zile, atunci când a avut loc incidentul.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!