News

Bărbat din Câmpulung care amenința cu sinuciderea pe Facebook, salvat de șeful Poliției. Gestul comisarului

09.03.2021 | 00:02
Barbat din Campulung care ameninta cu sinuciderea pe Facebook salvat de seful Politiei Gestul comisarului
Bărbat din Câmpulung care amenința cu sinuciderea pe Facebook, salvat de șeful Poliției. Gestul comisarului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Câmpulung care amenința cu sinuciderea pe pagina personală de Facebook a fost salvat în ultimul moment de șeful Poliției din zonă. 

Comisarul-șef Marian Iordache, cel care se află în fruntea Poliției din Câmpulung-Muscel, a oferit un exemplu de intervenție în astfel de cazuri sensibile, care pot duce ușor la tragedii de proporții.

ADVERTISEMENT

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a remarcat acțiunea comisarului și a lăudat-o în cadrul unei postări pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Bărbat din Câmpulung care amenința cu sinuciderea, salvat de șeful Poliției. Ce a postat pe Facebook

În urmă cu câteva zile, un cetățean din Câmpulung avertiza pe Facebook că se va sinucide. ”Îmi voi pune capăt zilelor, voi arunca în aer apartamentul în care stau”, a scris bărbatul, spre temerea tuturor celor din jur.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a aflat de incident, comisarul-șef Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung-Muscel, s-a deplasat la locul în care se afla bărbatul, dat fiind faptul că îl cunoștea din urmă cu ceva timp, după ce îl ajutase într-o problemă ce privea starea de sănătate a fiicei sale.

MAI anunță că în prezent bărbatul se temea că își va pierde casa. După ce i s-a redus indemnizația de revoluționar, acesta susținea că nu mai are posibilitatea să își achite obligațiile financiare.

ADVERTISEMENT

”În final, după o discuție purtată față în față, ca de la om la om, polițistul l-a convins să renunțe la orice act nesăbuit”, anunță cei de la MAI pe Facebook.

Bărbatul cu gânduri de suicid, mesaj de mulțumire pentru comisarul-șef

La scurt timp după această grea încercare și după ce a conștientizat că nu este singur, bărbatul cu probleme a revenit cu o postare, în care îi mulțumea comisarului Iordache.

ADVERTISEMENT

”Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit.

Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu…”, a scris bărbatul, potrivit MAI.

De 8 martie, șeful Poliției din Câmpulung Muscel l-a vizitat din nou pe bărbatul salvat, pentru a vedea în ce stare se află și i-a promis că îl va ajuta să găsească o soluție pentru a ieși din impasul în care se află.

ADVERTISEMENT