News

Bărbat din Capitală, bătut de agenții de pază ai un supermarket. Poliția a deschis dosar penal. Video

09.02.2021 | 18:34
Barbat din Capitala batut de agentii de paza ai un supermarket Politia a deschis dosar penal Video
ADVERTISEMENT

Scene de o duritate extremă petrecute într-un supermarket din Capitală. Un bărbat a fost snopit în bătaie de agenții de pază după ce a fost prins că a furat cașcaval.

Incidentul a fost semnalat în Sectorul 6 din București. Imediat după ce scena a apărut în spațiul public, reprezentanții companiei de pază au declarat că cei doi angajați au fost deja dați afară.

ADVERTISEMENT

Totodată, Poliția Capitalei spune că face verificări în acest caz, iar un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă a fost deja deschis.

Bărbat din Capitală, bătut de agenții de pază ai un supermarket. Poliția a deschis dosar penal

Caz extrem de grav produs într-un magazin din Capitală. Un bărbat care ar fi furat mai multe articole a fost bătut cu bestialitate de doi agenți de pază ai supermarketului.

ADVERTISEMENT

Imediat după acest incident, reprezentanții companiei de pază au anunțat că cei doi angajați au fost deja dați afară. În paralel, polițiștii din București spun că face verificări în acest caz.

”Am convocat personalul implicate la sediu pentru cercetare disciplinară și, implicit, desfacerea contractelor de muncă. Este un incient regretabil ce nu definește valorile companiei sau ale agenților noștri.

ADVERTISEMENT

Au fost amenintați de către suspect că sunt și alte persoane în apropiere care reprezintă un pericol și s-au comportat cu violență și practici ce nu caracterizează compania noastră.

Sarcinile agenților noștri erau de a limita o astfel de escaladare și de reținere până la apariția poliției”, a afirmat Bogdan Dumitrache, director executiv firmă de pază, potrivit Realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că doi indivizii furaseră bunuri dintr-un alt magazin. Eroarea lor a fost să se mute într-un al doilea supermarket. Primul a reușit să iasă cu mai multe produse, iar celălalt a fost prins în timp ce ascundea în haine mai multe roți de cașcaval. A urmat ”întâlnirea” cu agenții nemiloși.

Reacția Poliției Capitalei

Poliția Capitalei a stabilit că evenimentul a avut loc în luna ianuarie a acestui an, într-un magazin din Sectorul 6. După ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii Secției 22 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

ADVERTISEMENT
Tags: