News

Bărbat din Capitală, decedat în trenul accelerat Iași – București. Soția sa credea că doarme

Un bărbat din Capitală a murit în trenul accelerat Iași - București. Soția sa, aflată alături de el, credea că acesta doarme.
04.08.2021 | 19:27
Barbat din Capitala decedat in trenul accelerat Iasi  Bucuresti Sotia sa credea ca doarme
ADVERTISEMENT

Caz tragic petrecut miercuri într-un tren accelerat aflat pe ruta Iași – București. Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit chiar lângă soţia sa.

Potrivit datelor oferite de echipajul de pe ambulanță, în tot acest timp femeia a crezut că partenerul său doarme.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost observat că se află inconștient pe o banchetă, chiar înainte ca trenul să oprească în Gara Bârlad.

Un bărbat de 57 de ani a murit în trenul Iași – București, lângă soţia sa. Femeia a crezut că acesta doarme

După ce a constatat că pasagerul din Capitală este inconștient pe banchetă, şeful de tren a solicitat ajutorul echipajelor de salvare.

ADVERTISEMENT

Trenul a fost oprit în gara Bârlad. Imediat, la faţa locului a fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării.

Potrivit celor de pe Ambulanță, soția victimei, aflată pe tot parcursul traseului alături de bărbat, n-a realizat că acesta a decedat, crezând că doarme.

ADVERTISEMENT

Câțiva pasageri din Vaslui au văzut că este ceva în neregulă cu bărbatul și l-au chemat pe șeful de tren. Între stațiile Vaslui și Bârlad, șeful de tren a realizat că bărbatul nu dormea, așa cum susținea soția sa și a sunat la 112.

”Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut de şeful de tren. A fost trimisă o ambulanţă C2 din substaţia Bârlad pe peronul gării. Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morţii deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul. A fost anunţată poliţia pentru a se stabili circumstanţele morţii.

ADVERTISEMENT

Pacientul era însoţit de soţie care se pare că nu şi-a dat seama ce se întâmplă cu soţul său, crezând probabil că acesta doarme”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, conform VremeaNouă.

Anunțul Poliției din Vaslui

Potrivit IPJ Vaslui, cazul dramatic petrecut în trenul accelerat Iași – București a avut loc miercuri după-amiază. Cei din Poliției anunță că cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului sunt în derulare.

”În data de 04.08.2021, în jurul orelor 16.10 Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o persoană a decedat în tren.

Apelul a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Bârlad, care au constatat că, în trenul pe ruta Iași- București, un bărbat din municipiul București, în vârstă de 57 de ani a decedat. Acesta se deplasa împreună cu soția sa către domiciliu, în municipiul București”, se arată în comunicatul IPJ.

ADVERTISEMENT