News

Bărbat din Iași, împușcat de polițiști după ce i-a atacat cu toporul. Mama acestuia este dispărută

Scene șocante în Iași, aici unde un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce a sărit cu toporul la ei. Individul a ajuns la spital.
22.05.2024 | 21:07
Barbat din Iasi impuscat de politisti dupa ce ia atacat cu toporul Mama acestuia este disparuta
Bărbat din Iași, împușcat de polițiști după ce i-a atacat cu toporul. colaj Fanatik/ Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași a fost împușcat de polițiști după ce i-a atacat cu toporul. Agenții au fost solicitați să intervină la domiciliul acestuia, pentru a face verificări, deoarece mama individului ar fi dispărută.

Incident grav în Iași. Un bărbat a fost împușcat de polițiști

Scenele șocante au avut loc miercuri în localitatea Miroslava. Fratele bărbatului, plecat în Marea Britanie, a sunat la 112 și a informat polițiștii că mama sa ar fi dispărut. Femeia locuia cu fiul ei, cel care a atacat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Însă, vecinii nu ar fi văzut-o de ceva vreme și cum nici celălalt fiu, stabilit în UK, nu a putut să o contacteze telefonic, acesta a decis să anunțe Poliția. Miercuri, agenții au mers la locuința acestora, în Miroslava.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au fost întâmpinați de bărbatul agresiv, care i-a atacat cu un topor. Deși agenții au încercat să-l facă să renunțe la comportamentul amenințător, individul nu a vrut să-i asculte.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment cu arma din dotare. În urma incidentului, bărbatul a fost împușcat în picior, ulterior fiind imobilizat de forțele de ordine.

El a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Apoi va trebui să dea explicații cu privire la dispariția mamei sale, pe care polițiștii nu au reușit să o găsească.

ADVERTISEMENT

Femeia este căutată de oamenii legii

Niciun agent al Inspectoratului de Poliție Județean Iași nu a fost rănit în timpul acțiunii. Sunt desfășurate cercetări pentru a afla cum a avut loc incidentul. De asemenea, oamenii legii transmit că sunt continuate verificările pentru găsirea femeii.

Faptele de violență împotriva polițiștilor sunt din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă. Un alt caz a fost raportat la începutul lunii mai, în Capitală, aici unde un bărbat a sărit cu toporul la agenții Secției 4 de Poliție.

ADVERTISEMENT

Bucureșteanul și-a amenințat sora cu un cuțit, așa că femeia a apelat la ajutorul autorităților. Ajunși la adresa indicată, polițiștii au fost primiți de bărbat în același mod în care a procedat individul din Iași. Și el a fost împușcat de agenți și transportat la spital, în stare stabilă.

 

 

ADVERTISEMENT