News

Bărbat din Maramureș, spitalizat cu răni la umăr și brațe. A fost împușcat pe o stradă din Borșa

Un incident grav a avut loc vineri, 11 noiembrie, în Maramureș. Un bărbat a fost spitalizat cu răni la umăr și brațe. Acesta a fost împușcat pe o stradă din orașul Borșa.
11.11.2022 | 23:48
Barbat din Maramures spitalizat cu rani la umar si brate A fost impuscat pe o strada din Borsa
Incident grav în Maramureș. Un bărbat a fost împușcat cu mai multe focuri de armă. Sursa foto: freepressjournal.in
ADVERTISEMENT

Focuri de armă auzite vineri într-o localitate din județul Maramureș. Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital cu mai multe răni, după ce asupra sa s-au tras mai multe gloanțe.

Incident grav în Maramureș. Un bărbat a fost împușcat cu mai multe focuri de armă

Din informațiile furnizate de presa locală, aflăm că incidentul ar fi avut la orele serii.

Polițiștii din Borșa au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie. Aceasta reclama faptul că pe o stradă din oraș a avut loc un incident în urma căruia s-a utilizat o armă.

ADVERTISEMENT

Ajunși la locul indicat, agenții din Borșa și cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un dispozitiv cu cinci bucăți diaboluri, aferente unui pistol neletal cu aer comprimat, scrie ActualMM.

Implicați în acest incident au fost doi bărbați de 45, respectiv 41 de ani. Potrivit anchetatorilor, cel care a tras cu arma este cel mai tânăr dintre ei.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește victima, aceasta a ajuns la spital cu leziuni în zona umărului și a brațelor. Asupra bărbatului de 45 de ani s-au tras circa 4-5 gloanțe.

”Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani din Borșa ar fi efectuat 4-5 focuri de armă asupra unui alt bărbat de 45 de ani din oraș, cauzând-i leziuni la nivelul umărului și membrelor superioare.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale”, conform IPJ Maramureș.

Bărbatul de 41 de ani, cercetat de Poliție pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și alte infracțiuni

În ceea ce-l privește pe atacator, bărbatul de 41 de ani a predat polițiștilor pistolul cu aer comprimat și o cutie cu proiectile speciale pentru pistolul folosit.

ADVERTISEMENT

”În continuare, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă neletală fără drept, lovire sau alte violențe și contrabandă calificată”, mai anunță cei de la Poliție.

ADVERTISEMENT