News

Bărbat din Mureş, luat în coarne de un taur. Atacul animalului i-a fost fatal, cadavrul omului a fost găsit pe câmp

Un bărbat de 55 de ani din județul Mureș a fost ucis de un taur. Cadavrul victimei a fost găsit de un localnic pe un câmp.
20.06.2024 | 13:31
Barbat din Mures luat in coarne de un taur Atacul animalului ia fost fatal cadavrul omului a fost gasit pe camp
Bărbat din Mureş, ucis de un taur. colaj Fanatik/ Foto (descriptiv) Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din județul Mureș a fost găsit mort pe un câmp, iar prima variantă luată în calcul este că a fost ucis de un taur, potrivit anchetatorilor. Tragedia a avut loc, miercuri, 19 iunie, în localitatea Zau de Câmpie.

Bărbat din Mureș, ucis de un taur. Cadavrul a fost descoperit de un localnic

Imaginile terifiante au fost descoperite de un localnic. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 55 de ani zăcea în zona respectivă, așa că localnicul a sunat de urgență la 112. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, bărbatul de 55 de ani era deja decedat. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Anchetatorii au observat că pe corpul său erau mai multe leziuni grave, care i-au provocat moartea cumplită.

Totodată, în apropiere de cadavru se afla și taurul care se presupune că l-a ucis pe bărbatul în vârstă de 55 de ani din județul Mureș. În urma necropsiei, se va stabili dacă, într-adevăr, cauza decesului a fost aceasta.

ADVERTISEMENT

„La data de 19 iunie 2024, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o pășune din apropierea localității Valea Largă, se află o persoană, posibil decedată.

La fața locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 55 de ani, din Valea Largă. Prezenta, la nivelul întregului corp, mai multe răni, posibil cauzate de un taur, identificat în proximitatea cadavrului”, a transmis IPJ Mureș.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsuflețit al victimei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Mureş. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor din culpă. Cercetările vor stabili cum s-a petrecut tragedia.

Un tânăr din Neamț a ajuns la spital, după ce a provocat un taur cu haina

Un incident similar s-a produs, în luna mai, la o stână din județul Neamț. Un tânăr, în vârstă de 34 de ani, a fost grav rănit de un taur. Se pare că bărbatul ar fi provocat animalul cu o haină, precum toreadorii.

ADVERTISEMENT

Numai că tânărul a fost luat în coarne de taur, alegându-se cu răni serioase. Martori la scenele cumplite au fost mai mulți oameni, care l-au transportat urgent pe tânăr la o unitate medicală, pentru a primi îngrijiri.

ADVERTISEMENT