Bărbat din Prahova, mort după ce a fost lovit de tren. Ce făcuse înainte de tragedie

Daniel Scripcaru   
în HotNews
02/09/2019, 08:28
Bărbat din Prahova, mort după ce a fost lovit de tren. Ce făcuse înainte de tragedie GALERIE FOTO
Un bărbat din Prahova a fost lovit de tren

Un bărbat din Prahova, care mai avea doar câțiva metri până să ajungă acasă, a fost lovit mortal de tren! Vecinii spun că îi venea să intre în pământ de rușine, după ce pățise o grozăvie chiar la magazinul din sat, unde erau mai mulți consăteni.

Un bărbat din Prahova a fost lovit de tren chiar lângă casă

Bărbatul de 48 de ani locuia în satul Poienarii Burchi, judeţul Prahova, împreună cu fratele său. Seara, a plecat la magazinul din sat să facă nişte cumpărături, însă acolo s-a luat la ceartă cu un vecin, nu se știe din ce motiv. Bărbatul s-a simțit foarte jignit și i-a mărturisit acestea unei vecine, pe drumul spre casă.

„Asta mi-a spus, tanti Florica, sunt foarte supărat, m-a jignit vecinul, m-a făcut în toate felurile în magazin şi era lume multă. Nu mai tăcea, îmi vine să mă duc, să nu mai vin. Am înţeles că s-a împiedicat cu bicicleta şi în timpul ăla a apărut şi trenul”, a declarat un vecin de-al bărbatului.

Un bărbat din Prahova a fost lovit de tren
Un bărbat din Prahova a fost lovit de tren

Autoritățile nu știu exact dacă a fost un accident sau un gest premeditat

Chiar vizavi de casă bărbatului a avut loc nenorocirea. Sătenii sunt revoltați că bariera a fost desfiinţată, iar ei sunt nevoiţi să-și riște viața de fiecare dată când vor să treacă linia ferată. Copiii care merg la școală sunt nevoiți să urmeze același traseu extrem de periculos.

Impactul cu locomotiva de tren i-a fost fatal omului. Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Din păcate, când au ajuns salvatorii aici, bărbatul decedase deja. Cazul a fost preluat acum de poliţişti. Aceştia trebuie să stabilească dacă vorbim despre o sinucidere sau despre o moarte accidentală.

Închide ×