News

Bărbat din Suceava, terorizat de soție. A fost atacat cu făcălețul și amenințat cu opărirea cu apă clocotită

19.01.2021 | 17:41
Barbat din Suceava terorizat de sotie A fost atacat cu facaletul si amenintat cu oparirea cu apa clocotita
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Suceava au fost chemați de un bărbat care era terorizat de partenera de viață. Omul a fost atacat cu făcălețul și amenințat cu opărirea cu apă clocotită.

Bărbatul de 48 de ani, locuitor al comunei Horodnic de Sus, a sunat la numărul unic de urgență și a anunțat că soția sa, în vârstă de 40 de ani, îl amenință cu bătaia. Agresoarea a încercat să-l atace și l-a amenințat pe om cu „armele” pe care le avea la îndemână în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Nu este prima ocazie în care omul cheamă ajutoare pentru a-l scăpa de furia soției. Din acest motiv, femeia a primit un ordin de restricție și a fost nevoită să se mute de acasă.

Bărbat din Suceava, terorizat de soție. A fost atacat cu făcălețul și amenințat cu opărirea cu apă clocotită

Astfel, oamenii legii au hotărât să întocmează un ordin de restricție, valabil pentru o perioadă de cinci zile. În acest timp, femeia o să locuiască la o rudă, scrie Mediafax.

ADVERTISEMENT

Nu este un caz singuratic de violență domestică împotriva bărbaților care s-a întâmplat recent. Chiar ieri, un bărbat din Tulcea a ajuns la spital după ce a fost atacat de iubită.

De data aceasta, femeia a folosit „arme” mai moderne, un spray lacrimogen. Victima a cerut ajutorul jandarmilor, iar agresoarea sa este cercetată într-un dosar penal.

ADVERTISEMENT

În plus, omul o acuză pe partenera de viață că i-ar fi zgâriat mașina. Exact în momentul în care încerca să sesiseze autoritățile cu privire la acest lucru, individa s-a apropiat, i-a pulverizat spray-ul în zona feței și a fugit.

După ce oamenii legi au sosit la fața locului și au sesizat incidentul, bărbatul a fost transportat la spital cu o ambulanță, iar jandarmii au plecat pe urmele femeii.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere faptul că femeia nu a fost găsită la faţa locului, colegii au efectuat verificări şi au identificat o tânără în vârstă de 24 de ani, pe numele căreia au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere”, au transmis jadarmii tulceni, potrivit sursei citate mai sus. Cazul este cercetat și de polițiști.

ADVERTISEMENT
Tags: