News

Bărbat din Timișoara, agățat de tramvai și tras sub roţi. Momentul cumplit, surprins de camere. Video

Un bărbat din Timișoara a avut parte de o moarte cumplită, miercuri, dimineața. Acesta a fost sfârtecat de un tramvai aflat în mers.
22.03.2023 | 10:45
Barbat din Timisoara agatat de tramvai si tras sub roti Momentul cumplit surprins de camere Video
Tragedie în Timișoara, bărbat agățat de tramvai și tras sub roţi. Sursa foto: observatordetimis.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost călcat miercuri dimineață de tramvai, în apropierea unei stații din Timișoara. Cetățeanul, care a încercat să deschidă o ușă a vehiculului, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile mijlocului de transport.

Tragedie în Timișoara, bărbat agățat de tramvai și tras sub roţi. Momentul cumplit, surprins de camere

Tragedia de miercuri s-a produs în centrul orașului de pe Bega, în apropiere de Piaţa Libertăţii. Din informațiile oferite de poliție, reiese că, în jurul orei 5:40, un bărbat s-a prins de un tramvai aflat în mers. La un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia.

ADVERTISEMENT

Victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire. În urma impactului, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit pe loc, fiind practic sfârtecat sub roțile tramvaiului. Deocamdată, identitatea acestuia nu a fost stabilită.


”La data de 22.03.2023, în jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piaţa Libertăţii, iar la intersecţie cu strada Paris a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Din cauza evenimentului, Tramvaiele de pe liniile 1,2, 6 si 8 au fost deviate. ”Circulația tramvaielor de pe liniile 1, 2, 6 și 8 a fost blocată, din cauza unui eveniment care s-a soldat cu victimă, în stația Piața Timișoara 700 (sensul spre Piața Libertății)”, au transmis reprezentantii societății de transport în comun, citați de Opinia Timișoarei.

Caz tragic și la Sibiu, bărbat găsit mort lângă calea ferată

Un incident grav a fost raportat și în centrul țării. Tot la primele ore ale zilei, un bărbat a fost găsit mort lângă calea ferată, în municipiul Sibiu. Cel mai probabil, decesul a survenit urma unui accident feroviar. Trupul victimei a fost observat de mecanicul unui tren personal, care a alertat Poliţia.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Sibiu, persoana decedată a fost observată la trecerea la nivel cu calea ferată din Câmpşor, zona cartierului Ştrand. Cercetările demarate au indicat faptul că este vorba despre un localnic de 39 de ani.

“La faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, sibian, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, cel mai probabil survenite în urma unui accident feroviar, produs în această dimineaţă (miercuri dimineaţa – n.r.)”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

În prezent, trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care s-a produs acest eveniment.

ADVERTISEMENT