News

Bărbat din Timișoara mort și fiica intoxicată, după ce au pornit aragazul pentru a se încălzi. Agentul termic este sistat în oraș

Un bărbat din Timișoara a fost găsit mort, iar fiica lui inconștientă, după ce s-au intoxicat cu gaze. Aceștia ce au pornit aragazul pentru a se încălzi. În oraș, agentul termic este sistat.
28.10.2021 | 10:27
Barbat din Timisoara mort si fiica intoxicata dupa ce au pornit aragazul pentru a se incalzi Agentul termic este sistat in oras
ADVERTISEMENT

Tragedie la Timișoara, la doar o zi după ce agentul termic din oraș a fost sistat și zeci de mii de oameni au rămas fără căldură.

Un bărbat (66 de ani) a fost găsit decedat în locuinţă, iar fiica acestuia (38 de ani), este în stare de inconștiență. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de ZiuadeVest, cei doi locuiau într-un imobil racordat la sistemul centralizat de încălzire.

ADVERTISEMENT

Întrucât în Timişoara a fost oprită furnizarea de agent termic, cei doi ar fi pornit aragazul pentru a se încălzi şi s-au intoxicat cu gaze.

Bărbat din Timișoara găsit decedat, iar fiica lui inconștientă, intoxicați cu gaze. Aceștia ce au pornit aragazul pentru a se încălzi

Miercuri seara, după ora 21.00, o altă fiică a bărbatului decedat, a fost cea care a anunțat autoritățile. Aceasta nu a putut să ia legătura cu tatăl și sora ei aproape toată ziua, iar la un moment dat și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 21.15, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că intr-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara a fost găsit decedat un bărbat, de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani, a fost gasită în stare de inconştienţă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constat că cele sesizate se confirmă.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiş, în noaptea de miercuri spre joi.

ADVERTISEMENT

Cele două persoane ar locui, scrie sursa citată, într-un imobil racordat la sistemul centralizat de termoficare. După ce în oraș a fost oprită încălzirea, din cauza datoriilor pe care Colterm le are către furnizorii de gaze, cei doi au pornit aragazul pentru a se încălzi, însă s-au intoxicat cu gaze.

Primarul Timișoarei promite rezolvarea problemei cu căldura din oraș

La o zi după situația critică apărută în Timișoara, oraș unde căldura și apa caldă au fost practic oprite, Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunța, în plenul Camerei Deputaţilor că a găsit o soluţie provizorie pentru încălzirea municipiului Timişoara, dar autorităţile trebuie să găsească finanţare, după ce compania de termoficare a fost băgată în insolvenţă.

ADVERTISEMENT

Tot miercuri edilul orașului din Banat, Dominic Fritz, spune că un contract de urgenţă este semnat cu un nou furnizor de gaz, urmând ca societatea Colterm să fie conectată în cursul acestei seri.

Reamintim că marți, 26 octombrie, a fost oprită furnizarea gazului către Colterm din cauza datoriilor pe care compania de termoficare le are la E.On.

ADVERTISEMENT
Tags: