News
notix pixel id

Bărbat evadat în iulie 2019, prins în martie 2021. Unde a fost surprins infractorul

08.03.2021 | 19:28
Bărbat evadat în iulie 2019, prins în martie 2021. Unde a fost surprins infractorul
Bărbat evadat în iulie 2019, prins în martie 2021. Unde a fost surprins infractorul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat care a evadat în anul 2019 din Penitenciarul Arad a fost prins doi ani mai târziu, în 2021, după ce a fost surprins într-o clădire de birouri din Sectorul 4 al Capitalei.

În vârstă de 42 de ani, individul a fost prins în noaptea de duminică spre luni în timp ce fura bani dintr-o clădire de birouri din București.

După ce l-au reținut, agenții au realizat că bărbatul figurează ca persoană urmărită, pe numele său fiind emis un mandat de arestare european, precum și un mandat de executare a pedepsei.

ADVERTISEMENT

Evadat în iulie 2019, prins în martie 2021. Cum a fost prins infractorul

Poliția Capitalei anunță că, în noaptea de 7 spre 8 martie, agenții au fost sesizați prin apel la 112 de reprezentanții unei firme cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei clădiri de birouri din Sectorul 4, de unde sustrag bunuri.

Imediat după ce au ajuns la locul vizat, poliţiştii au depistat un bărbat, care ar fi intrat în imobil după ce a sărit gardul și a forțat o ușă de acces. Infractorul a pătruns în mai multe birouri de unde ar fi sustras o sumă de bani și două terminale mobile.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce l-au încătușat, oamenii legii au realizat ce ”captură” au realizat: tocmai prinseseră un individ care a evadat din 2019 din penitenciarul Arad.

”În dimineața de 08.03.2021, în jurul orei 03. 30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Secția 26 Poliție, a fost sesizată prin apel 112 de către reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că în urmă cu scurt timp, persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei clădiri de birouri din București din sectorul 4, de unde sustrag bunuri”, se arată în comunicatul transmis de autorități, potrivit Antena3.

ADVERTISEMENT

Cum a evadat bărbatul în 2019

Bărbatul reținut de Poliția Capitalei a evadat, la data de 12 iulie 2019 , în timp ce desfășura activități lucrative, acesta executând o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Arad în regim semideschis.

În cazul său, și autoritățile judiciare bulgare au emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni comise pe teritoriul acestei țări. Cercetările în acest caz continuă, suspectul fiind reținut.

ADVERTISEMENT

”S-a stabilit faptul că bărbatul în cauză figurează ca persoană urmărită, pe numele său fiind emis un mandat de arestare europeană, precum și un mandat de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de către Judecătoria Sectorului 4”, a mai transmis Poliția Capitalei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri