News

Bărbat găsit în pădure în stare gravă. Și-a dat foc la haine ca să nu moară de frig

Un bărbat dispărut de acasă a fost găsit într-o pădure, cu arsuri, după ce și-ar fi dat foc la haine pentru a nu muri de frig.
01.12.2022 | 21:38
Barbat gasit in padure in stare grava Sia dat foc la haine ca sa nu moara de frig
Bărbat dispărut de acasă, găsit ars în pădure. Foto: Stirile PRO TV
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 52 de ani dispăruse de acasă în urmă cu 2 zile, din localitatea Malu cu Flori, Dîmbovița.

Un bărbat a fost găsit în pădure, cu hainele arse

Individul figura ca dispărut pe 28 noiembrie și a fost găsit într-o livadă din localitate după 48 de ore. Reușise să supraviețuiască frigului pătrunzător pentru că și-a dat foc la haine, însă a suferi arsuri la mâini și picioare, aflându-se în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Potrivit Stirile PRO TV, agenții Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au cerut ajutorul Serviciului de Investigații Criminale, dar și ajutorul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale pentru a-l găsit pe bărbat.

S-au alăturat demersului de căutare și reprezentanți ai Primăriei alături de voluntari, jandarmi, pompieri, astfel că bărbatul a fost găsit într-o livadă din Malu cu Flori.

ADVERTISEMENT

”Cel în cauză ar fi plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 28 noiembrie a.c”, au transmis salvatorii, conform Gazeta Dâmboviței.

Persoana găsită era conștientă, cooperantă, însă prezenta șoc hipotermic și arsuri de gradul I și II pe mâni și picioare.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul de 52 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind preluat de către echipajul SMURD în vederea transportului la UPU Târgoviște pentru îngrijiri de specialitate”, mai arată sursa citată.

Tot spre finele lunii noiembrie dispăruse de acasă un bărbat din Năvodari, în jurul orei 6:30 dimineața în data de 22 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Anunțul soției de pe Facebook devenit viral, iar pe fir au intrat inclusiv polițiștii, care încearcă să-l găsească pe bărbat.

”Chelu Octavian a dispărut în data de 22.11.2022 în jurul orei 6.30 de la domiciliu, strada Frunzelor orașul Năvodari. Era îmbrăcat cu o pereche de blugi albaștrii , hanorac negru cu gluga și vesta groasa neagra. Are 1.75 m înălțime și 65 kg. Va rog, dacă l-ai văzut cineva să anunțați 112 sau pe mine, doi copii preșcolari îl așteaptă acasă“, a scris soția acestuia pe Facebook.

ADVERTISEMENT