News

Bărbat găsit înjunghiat în gât, în Brașov. Acesta ar fi trebuit să fie în carantină în Bistrița

Un tânăr a fost înjunghiat în gât într-o peșteră din Brașov, deși ar fi trebuit să fie în carantină într-un alt județ.
31.05.2021 | 12:01
Barbat gasit injunghiat in gat in Brasov Acesta ar fi trebuit sa fie in carantina in Bistrita
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiat în gât de un prieten în Peștera de Lapte, din județul Brașov. Din primele cercetări se pare că agresorul nu a vrut să-și rănească prietenul în zona gâtului.

Din echipa de salvare au făcut parte salvamontiști, polițiști, jandarmi și angajați SMURD. Aceștia s-au deplasat în noaptea de duminică spre luni la Peștera de Lapte, unde i-au acordat tânărului primul ajutor. Apoi a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Polițiștii vor deschide un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și zădărnicia combaterii bolilor.

Bărbat găsit înjunghiat în gât, în Brașov

Tânărul în vârstă de 23 de ani și prietenul său vizitau o peșteră în momentul incidentului. Victima ar fi fost tăiată pe față și în zona gâtului din greșeală. Prietenul acestuia a vrut să-i arate o schemă, dar i-a scăpat cuțitul.

ADVERTISEMENT

Echipa de salvare s-a deplasat rapid la fața locului și a descoperit faptul că tânărul avea o hemoragie foarte puternică. I s-a acordat primul ajutor rapid, apoi a fost coborât și preluat de ambulanță.

“În cursul nopții de ieri, 30.05.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină într-un caz de agresiune, petrecut la Peștera de Lapte, unde o persoană a fost înjunghiată în zona gâtului.

ADVERTISEMENT

O echipă formată din salvamontiști, jandarmi montani, polițiști și angajați SMURD s-au deplasat la locul evenimentului, unde au găsit o victimă, având vărsta de 23 de ani, cu o hemoragie masivă.

După ce i s-a acordat primul ajutor aceasta a fost coborâtă la baza muntelui, urmând ca o ambulanță să o transporte, mai departe, către unitatea spitalicească”, a  fost comunicatul celor de la Salvamont Brașov.

ADVERTISEMENT

Cazul pare și mai complicat. Din primele cercetări se pare că tânărul nu avea ce să caute în județul Brașov. Acesta ar fi trebuit să fie în carantină în localitatea sa natală din Bistrița.

În acest caz, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov vor întocmi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe. În plus se adaugă și zădărnicia combaterii bolilor.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: