News

Bărbat împușcat mortal de polițiști în Botoșani, după o urmărire ca în filme VIDEO

17.12.2020 | 14:53
Bărbat împușcat mortal de polițiști în Botoșani, după o urmărire ca în filme VIDEO
Bărbatul refuzase să oprească la semnalul rutier. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat  a fost împușcat mortal de polițiști, după ce mai multe echipaje au pornit în urmărirea lui în trafic, încercând să îl oprească. Scenele desprinse parcă dintr-un film de acțiune s-au petrecut în cursul zilei de joi, 17 decembrie, în localitatea Flămânzi, județul Botoșani.

Persoana în cauză a refuzat să oprească la semnalul rutier și a fost la un pas să intre în plin în mașinile care îi barau calea. Obligați să deschidă focul, oamenii legii au țintit roțile autoturismului, dar individul a fost rănit de unul dintre gloanțe și a pierdut controlul volanului, intrând într-un șanț de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, echipajele medicale ajunse în scurt timp la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident.

Un bărbat a fost împușcat de polițiști în Botoșani

La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

ADVERTISEMENT

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziune cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Iași.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri