News

Bărbat înjunghiat în plină stradă în Sectorul 3. Poliția îl caută pe agresor

03.12.2020 | 23:57
Barbat injunghiat in plina strada in Sectorul 3 Politia il cauta pe agresor
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost atacat și înjunghiat joi seara în Sectorul 3 din București. Ulterior, victima a fost transportată de urgență la spital, fiind în stare gravă.

La această oră, polițiștii din Capitală încearcă acum să-l găsească pe agresor. Din primele informații, incidentul a rezultat în urma unei altercații.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește victima, este vorba de un tânăr de 32 de ani. Preluat de un echipaj SMURD, acesta a intrat direct pe masa de operație din cauza rănilor suferite.

Bărbat din Capitală, în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat joi seară în Sectorul 3

Potrivit primelor date din anchetă, a fost vorba despre o altercație, care a avut loc pe bulevardul Liviu Rebreanu, arma folosită în atac fiind un cuțit sau un topor. Rana suferită este una serioasă, iar bărbatul este în stare gravă, dar stabilă.

ADVERTISEMENT

Agresorul, un alt bărbat care acum este urmărit de polițiști, a scos un cuțit și i-a produs o rană adâncă tânărul de 32 de ani. Aceasta i-a afectat splina și i-a produs o hemoragie masivă.

Medicii sosiți la fața locului au trebuit să oprească hemoragia, iar ulterior au decis transportarea la spital a victimei. La Pantelimon, bărbatul a intrat direct în operație.

ADVERTISEMENT

”L-am văzut pe acest băiat (victima) care fugea de partea cealaltă a drumului și a început să strige: m-a tăiat, m-a tăiat. La un moment dat s-a pus jos și a început să strige de durere. 

M-am uitat mai atent la el, era tăiat către splină și rinichi, o tăietură la 2-3 centimetri adâncime. O tăietură foarte periculoasă. Nu știu dacă multă lume ar fi conștientă după o astfel de tăietură.

ADVERTISEMENT

Nu știu cine l-a agresat. Probabil cine a fost doar l-a înjunghiat și a plecat.”, a spus un martor care a intrat în contact cu victima, conform Gândul.

Agresorul, căutat de Poliția Capitalei

”În această seară, prin apel 112, Secția 12 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat, posibil cu un obiect ascuțit, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 3”, a transmis Poliția Capitalei.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări. Este posibil ca incidentul să fi fost surprins de camere de supraveghere, iar imaginile vor fi analizate de criminaliști și anchetatori.

ADVERTISEMENT
Tags: