ADVERTISEMENT
News

Bărbat înjunghiat mortal pe stradă, în centrul Bucureştiului. Agresorul a fost reţinut

Autor: Cerasela Stafie | 19.01.2021 | 17:29
Bărbat înjunghiat mortal pe stradă, în centrul Bucureştiului. Agresorul a fost reţinut
Video. Polițiști atacați de romi cu drujba în Satu Mare. O persoană a rămas fără o ureche. Foto: Inquam / Virgil Simonescu

Un bărbat a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei în după-amiaza aceasta. Agresorul a fost reținut de polițiști în apropiera locului unde s-a petrecut agresiunea.

ADVERTISEMENT

Omul a fost grav rănit, iar la ajungerea echipajului medical de salvare se afla în stop cardio-respirator. Din păcate medicii nu l-au mai putut salva.

Tânărul înjunghiat a murit la scurt timp de la sosirea paramedicilor. Aceștia au anunțat decesul cu puțin timp în urmă. Victima avea numai 19 ani.

Bărbat înjunghiat mortal pe stradă, în centrul Bucureştiului. Agresorul a fost reţinut

În urma unei altercații, tânătul a fost atacat cu un cuțit, iar rănile provocate i-au cauzat moartea. Conflictul a început în interiorul unei săli de sport și, ulterior, s-a mutat în stradă, unde s-a și petrecut nenorocirea.

ADVERTISEMENT

El a fost atacat cu un cuțit pe care agresorul îl avea asupra sa în momentul în care a fost reținut de polițiști. Arma crimei prezenta urme de sânge la momentul în care a fost găsită de oamenii legii.

Cei doi tineri, agresorul și victima, ambii de vârstă apropiată, s-au certat prima dată cu câteva zile în urmă. Reîntâlnirea din ziua de astăzi a produs o tragedie. Victima a primit o lovitură de cuțit în spate, care i-a curmat viața.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat de cei de la medicina legală și dus la Institutul de Medicina Legală Mina Minovici. Evenimentul a fost semnalat telefonic la 112, în jurul orei 16:00.

ADVERTISEMENT

Tânărul care a murit locuia într-un apartament, alături de bunica și unchiul său, în apropierea locului unde a avut loc tragicul incident. Părinții acestuia erau despărțiți, iar mama se află în Franța, plecată la muncă. Femeia caută variante pentru a reveni de urgență în țară.

Apropiații spun că victima era cunoscută ca o persoană liniștită, care nu obișnuia să genereze probleme. Oamenii nu iși pot imagina cum s-a petrecut un astfel de eveniment.

ADVERTISEMENT

La fața locului se fac cercetări, iar dosarul va fi preluat de Serviciul Omoruri și de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Agresorul a fost reținut în scurt timp și se alfă în custodia polițiștilor de la Secția 11 pentru audieri, anunță Antena 3.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT